Hogy oldjam meg, hogy 7 hós lányom ne kapja meg a zöldborsó, szilva és meggy héját?
Figyelt kérdés
Érdemes egyáltalán paszírozgatni? Vagy inkább vegyek bébiételt? De meggyet még nem is láttam bébiételben...
Hogy szoktátok? Paszírozzátok? Ez őrült meló ..és több megy a szemétbe, mint amennyit ér az egész...
2009. jan. 23. 15:23
1/2 anonim 

válasza:

az a lgejobb, ha ilyeneket nem adsz még neki, próbálni lehet héjastól is, de valószínűleg bántani fogják a szelek, borsót keverni lehet krumplival,akkor kevésbé, hiszen végül is akkor kevesebbet kap belőle, de nem olyan fontos ebben a korban borsót adni, a sárgarépa és a burgonya a legfontosabb, meg a gyümölcs: alma, mandarin, barack , banán, ezek nem okoznak gondot és 1 éves kora után ehet bármit. a paszírozgatás valóban nagy pepecs ,. nem érdemes, de a vett bébiételekhez nekem pl. nincs bizalmam.
2/2 anonim 

válasza:

Hát tényleg nagy meló paszírozgatni, de szerintem megéri, az én lányom legalábbis imádta a borsót, az volt a kedvence. A bébiételeket meg sem ette, de nekem sincs hozzá bizalmam, csak 1-2 alkalommal vettem végszükség esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!