Hogyan sterilizáljátok a baba dolgait?
Én a kifőzésre gondoltam, csak nem tudom, hogy meddig kell főzni és utána mit kell tenni.
Segítenétek?
38 hetes kismama
Én kaptam egy mikrós sterilizálót (egyébként max. 3000-ért már lehet venni is), ebbe kell 2 dl víz, betenni mikróba 5 percre, és már kész is. Még vízkövesek sem lesznek a cumisüvegek, mellszívó, stb...
Gondold át a főzőcskézést szerintem.
Én is mikrós sterilizálót használok, mert mikor sógornőm főzőcskézte a cumisüvegeket, heti 1-2t mindig elfelejtett levenni, és szét égett....Ebből tanulva, és már mikróssal indítottam:)
Nem hinném hogy jobban tönkreteszi mint a forralás, és enm is vízkövesedik
Köszi a válaszokat!!!
Még egy kérdés. A mikrósba a cumit, műanyag cumisüveget és az üveget is be lehet rakni?
Mit nem szabad beletenni?
Kézi orrszívót és a panadol baby adagolóját ne tedd be! :))) Összeolvadtak a hő miatt, szóval a kifőzéssel is így jártunk volna.
Egyébként cumit, mellszívót, avent via poharakat, szilikonos babakanalakat, cumisüvegeket, mindent beleraktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!