Kerülitek a beteg embereket a babátokkal?
Figyelt kérdés
Ma mondta anyósom, hogy apósom nagyon meg van fázva. Hát nem tudom mi lesz így karácsonykor. Én nagyon nem szeretném, ha tiszta taknyosan jönne hozzánk, ha még akkor is beteg lenne. Hozzátok is mennek betegen a családtagok? Jó persze ha apa beteg, nem küldöm el otthonról, de ha nem muszáj nem viszem a kisfiam beteg ember közelébe. Így is lesz még eleget beteg, ha közösségbe kerül. Most 10,5 hós.2010. dec. 20. 21:10
11/14 anonim válasza:
Mikor született a babám, anyuméknál voltunk 2 hétig és szegény pont akkor lett beteg, de amikor nála volt a lányom szájmaszkot viselt, semmi baja nem lett és én sem kaptam el...azért ennyire drasztikusan nem kell fellépni, mert nem tehet róla, hogy pont most lett beteg.
12/14 anonim válasza:
Alapjáraton azt mondanám, hogy ne jöjjön. Karácsonykor meg fognám magam, és dupla maszkot adnék rá!!! :)
Én is mindig kerülöm a betegeket, mert nálunk sokáig tart, ha elkapja a kicsi. Holnap lesz 3 hete, hogy egyfolytában az orrát szívjuk :(((( Februárban 2 hétig tartott..
13/14 anonim válasza:
Senki nem jöhet betegen, apuka ha beteg karanténban van :) Nehezen viselik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!