Tegnap este mértem a lázát 37,4 volt nem vontam le a fél fokot. Reggel meg 37,2 méretem. Ez még nem hőemelkedés ugye?
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 10:29
1/7 anonim 

válasza:

nem, hőemelkedés 37 foktól van, láz 38-tól. ha levonod a fél fokot, akkor az még nincs 37, de azért figyeld...
2/7 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem ne aggódj, én erre még biztos nem adnék lázcsillapítót. Az a jó, hogy reggelre kevesebb lett. Az a fél fok popsiban mérve sokat számít! Jobbulást:-)
3/7 A kérdező kommentje:
Ha 0,5 fok levonás után 37 akkor adjak neki lázcsillapítót?
2009. jan. 23. 10:33
4/7 anonim 

válasza:

hááát nem feltétlenül kell, ha rossz a közérzete is, akkor inkább doki
5/7 anonim 

válasza:

Én tudomásom szerint kis babáknál ez a normális hömérséklet.
6/7 anonim 

válasza:

az meg normal.en 37,3fokkal voltam olytason,es a doki azt mondta az meg normal.
7/7 anonim 

válasza:

Babája válogatja, kinek mi a "tűréshatár". A doki azt mondta csak 38 fölött csillapitsunk, én 37.5-nél adtam be Panadolt, mert nagyon nyügös volt. Láz nélkül is lehet fájdalma.
De a 36.9 még csak nem is hőemelkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!