Létezik, hogy 4 hónapos babám rosszat álmodik? Két éjszaka egymás után szinte sikítva sírva felébred, ha felkapom, azonnal megnyugszik és pár perc múlva vissza is alszik.
Figyelt kérdés
Hasfájós korszaka már elmúlt régen, csak anyatejes, de én sem ettem semmit olyat, amitől esetleg fájhatna neki. Amúgy egész nap mosolyog, nagyon kiegyensúlyozott baba, látogatónk nem volt napok óta, semmi zaj nem volt éjjel, és amúgy is 6 hetes kora óta teljesen átalussza az éjszakát. Nem értem, miket álmodhat, vagy mi lehet ez az egész.2010. dec. 20. 15:59
11/17 anonim válasza:
biztos hogy nem rosszat álmodik!!!!
12/17 anonim válasza:
Nekem anno azt mondta a doki, hogy álomképeik vannak a babáknak is.
13/17 anonim válasza:
nálunk is ez van sajnos,5hónapos lesz a fiam 28-án,és több mint 2hete ez van sajnos...nappal is és éjjel is,jó ha 20percekre elalszik,de inkább 5-10,és orditva kel...sajnos köztünk alszik emiatt már több mint 2hete,mert nem birok átrohangálni 5percenként,de igyse jobb sajnos,annyi hogy nem kell kikelnem az ágyból,de igyse alszok se én se ő....nálunk nem vált be sajnos a homeopátia,és semmi...viszont neki már 2hónapja fehér az inye,és 3helyen kezd érződni a foga,igy neki tuti ez(is),nemtudom mikor lesz ennek vége,mert már nem birom én se,külön szobába,külön ágyba aludt eddig,de még mindig tart ez a felorditás az alvásból,és a max félóra alvás...a kérdésedre válaszolva pontosan,nemtudom hogy álmodhatnak e rosszat,mert én is mindig azt hittem hogy emiatt sir fel mindig,de majdnem 3hete nem sirhat fel naponta többször is mert rosszat álmodik...szerintem legalábbis.1-2szer lehet,de hosszú távon már szerintem másra kell gondolni,mint pl a fogzás.
14/17 anonim válasza:
Több helyen is olvastam(Raschburg Jenő,Suttogó,Vida Ági stb),hogy kb 2 éves korukig nem álmodnak a babák!
Én is inkább a fogára tippelnék,a fogcsírák már ilyenkor is megindulhatnak de lehet,hogy csak hetek-hónapok múlva bújik ki a fogacska!Sztem ha még 1-2 éjszaka előfordul adj neki elsőbb homeos bogyót(chamomilla vulgaris 15 ch)ha az se segít akkor homeós kúp(Viburcol)meg van homeos gél amivel az ínyét is kenheted(Dologél)vagy Dentinox,bár ez nem homeos,lidokainos és csak 3X lehet kenni naponta,és ha ezek sem segítenek akkor Panadol vagy Nurofen!Én mindenképpen homeossal kezdenék mert lehet az is segít rajta és akkor legalább nem gyógyszerrel tömöd!
Jobbulást,majd írd meg lett-e változás.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok. Ma nyugis éjszaka volt, talán tényleg a kis fogcsírák kezdtek mocorogni. Vettem homeos bogyót és krémet, de még várok, nem akarom ezt sem adni feleslegesen.
2010. dec. 22. 20:25
17/17 A kérdező kommentje:
Nem, nincs melege és magyon jól alszik, este 10-től reggel 8-ig. És ha felsír, az csak pár másodpercig tart, felkapom és azonnal elcsendesedik és szinte még a karomban újra elalszik.
2010. dec. 23. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!