Sajnos 4 hetes kisfiam tápszeres. 3-4 óránként kér enni és megeszi a 130ml-t. Tegnap éjszaka viszont nagyon sírt még utána és úgy harapott a cumisüvegre, mint aki még semmit sem evett. Ezután még megevett 40ml-t. Nem sok 170ml egy 4 hetes babának??
2009. jan. 23. 10:00
1/8 anonim válasza:
Nem ha ennyit kíván és nem jön ki belőle.Az én fiam is ennyit evett igaz ő 4és fél kilóval jött.Azt mondta a gyerekorvos hogy nagyobb a tápanyag szükséglete.
2009. jan. 23. 10:02
2/8 anonim válasza:
Lehet tépszert kellene váltanotok.Nem elég tápláló a babának.De kérd ki elsönek a házi doki vagy a védönő tanácsát.
2009. jan. 23. 10:04
3/8 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam 3700g-mal született és kb. 3 hetes korától minden alkalommal 160ml-t evett. Szépen is fejlődött, de nem lett dagi. Most 15 hetes és 6500g.
2009. jan. 23. 10:29
4/8 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam is 4-5 hetes kora körül teljesen összevissza evett. 3 óránként de egyszer 120-at utána 170-et és akkor még ciciből evett. sajnos azóta elapadt a tejem és most ( 9hetesen) tápszerezünk és mostanra állt be, hogy nagyjából ugyanannyit eszik de néha még így is többet! Mi sem eszünk egyformán nem?? :)
Ne aggódj ha nem kellene neki nem enné meg!
2009. jan. 23. 12:01
5/8 anonim válasza:
Szia! AZ én kisfiam most 4 hónapos, és neki az egyszeri adagja a 170 ml. Nálunk az volt a baj, hogy az előző tápszer, a Milumil nem volt neki laktató, ezért evett meg ő is 3-4 hetesen akár 170-et belőle. Mióta a Bebára váltottunk, nincs vele baj, 'normális' adagokat eszik. 4 kilósan született, most 8 kg.
2009. jan. 23. 12:12
6/8 anonim válasza:
Szia!
Hát ezzel mi is mindig bajban vagyunk. A Babánk ma 5 hetes és vagy 2,5 vagy 3 óránként eszik 120-at, 4300g körül van, egy héten egyszer mérjük.Egy nap 6x eszik általában, de tegnap 8x evett. Fogalmam sincs, hogy mi az elég Neki. Félek ha túl sokat eszik fájni fog a pocija. Nemtudom mi lenne a jó? Többet készíteni Neki és eszik amennyit eszik??
A kórházban azt mondták elég a 90 ennyi idős gyereknek, hát ha ennyit adnánk szerintem kivinné a falat.
Bár a mi babánk sokat is sír. Képtelen vagyok eldönteni miért: Nagyon keveset alszik, mivel nem tud elaludni, és fáradt;éhes; vagy fáj a pocija? Nemtudom.
2009. jan. 23. 13:12
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Hányszor eszik egy nap?
2009. jan. 23. 13:14
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy látom nem csak az én babám eszik ennyit. Egyébként változó neki is, ma például nem kért csak 110-130 ml-t, és 6-7x eszik egy nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!