Ha előbb a gyümölcsöt adom a kislányomnak, aztán még tápszert, ha kér, akkor összekeveredik a pocakjában a kettő? Okoz ez hasmenést, vagy hasonlókat?
Szia!
Én szoktam várni egy fél órát a 2 közt, és eddig nem volt semmi baja.
4 hós kislány anyukája
A pocakban az összekeveredés, az biztos. Picit bugyután hangzik, de szerinted rétegekben van a kaja bennünk is? alul a leves, rajta a második, azon a desszert?
Az, hogy hasmenése lesz, esetleg "csak" szélgörcse, az a babó gyomrától is függ, ha a "vasszeget" is megbírná enni, akkor semmi baja nem lesz, ha kis "mimózavirág" akkor előfordulhatnak problémák. De ezt csak úgy tudod meg, ha hallgatsz a picire, adod a gyümit is a tápszert, és várod a következményeit. Túl fogja élni, ha egyszer kipróbálod.
Boldog babázást:)
Egyáltalán nem butácska kérdés!
Bennem is megfogalmazott ez a kérdés, és hallottam más anyukát is kérdezni erről! Előfordul az első babánál a tudatlanság! Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk és aki tapasztalt anyukának tartja magát és van benne egy kis jó indulat az SEGÍTSEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!