Babám ajkán egy nagyobb piros hólyag van már hetek óta, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem volna tanácsadáson a dokinénit, de helyettes volt, ő meg csak annyit mondott hogy fura. Na ezzel okosabb lettem! A mi dokink biztos megnyugtatott volna vagy megvizsgálja mi az, de legközelebb meg csak egy hónap múlva megyünk. Addig nem akarom emiatt rendelésre vinni, hátha elkap valami komolyabbat. Ezért várom anyukák válaszát, akik babájának esetleg volt hasonló. 3 hós és szopizik.2009. jan. 22. 18:31
1/1 anonim válasza:
Szia!
Szerintem vidd el a dokihoz mindenképpen, ne várj a köv. tanácsadásig.
Ugye nem herpesz?
Nekünk is volt egy csúnya sebünk,és pöttyeink a babán, amit tanácsadáson mutattam meg. Doki nem foglalkozott vele. Utána még 3szor vittük hozzá a rendelési időben, és a vége az lett,hogy bőrgyógyászaton kötöttünk ki... addigra katasztrófális lett a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!