10 honap koruli babatok mit kap Karacsonyra?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 21:42
11/18 anonim válasza:
járássegítőt, fp-os hernyót, sütifaló bödönt, montessori tornyot, tanuló kutyust, formabedobós házikót, golyópályát, plüssöket, könyveket, ruhát.
12/18 anonim válasza:
Az én lányom tőlünk hipp hopp zebrát, meg hello kittys csőrös poharat kap,kap még szoba hintát, fp amazing vonatot, tanuló kutyát, járássegítőt, ruhákat, búgócsigát, meg még nem tudom azok meglepik
13/18 anonim válasza:
Igaz az enyém 1 éves lesz holnap, ő fisher price-os csigát, tanulókutyust és nadrágot kap tőlünk többiek től is játékot és ruhát.
14/18 anonim válasza:
Tavay karácsonykor volt 9,5 hónapos lányom akkor tőluk egy nagy plüssmacit és egy hitát (ajtófélfára szerelhető) kapott.
Családtól bébitaxit, tanuló kutyust, kincsesbödönt
15/18 anonim válasza:
10 hónapos a kislányom,egy méhecskét kap,amin jó nagy gombok vannak azt tudja nyomkodni és zenél,valamint egy készségfejlesztő gurulós csörgőt.a mamától építő kockát,a keresztszülőtől tanuló könyvet.
16/18 anonim válasza:
10 hónapos lesz 23.-án :)
Kap egy óriás dömpert. Ezen kívül vettünk Neki Fisher Price tanuló teddy macit,tanuló kutyust, tanulószéket és egy járássegítőt, de oda is adtuk már Neki hamarabb :)
Szinte mindent hamarabb kapott meg, mint kellett volna. :))
17/18 anonim válasza:
Az en kisfiam 9 honapos.Kap egy zenelo bilit,egy jatek lovacskat de nagyot.Akkor,egy szankot.....kb ennyi.De ha meg valami ami meg tetszik vasaroljuk.
18/18 anonim válasza:
Kisfiam 5-én lesz 1 éves. Kap óriásdömpert, egy kord nadrágot, két könyvet: Első szótáram (állatos, és tárgyas), kap egy rajzolós "lapot" (vízzel kell megtölteni a filcet, és csak arra a lapra fog, amit a játékhoz adnak, amúgy szövetes, meg zenél is). Anyuéktól nem tudjuk mit kap, meglepi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!