Hogyan fordul oldalra a babátok? Milyen mozdulatokat tesz mikor próbálkozik?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 16:39
1/16 anonim 

válasza:

Nálunk ez ugy ment hogy fekszik a hátán, égnek emeli mindkét lábát, meg is fogja, és egyszer csak oldalra "gurul."
2/16 A kérdező kommentje:
4,5 hós a babánk és igazán nem nagyon emeli égnek a lábát legalábbis csak annyira h a térdét fogja meg!Odáig már nem emeli h a lábfejét is megfogja!Ez baj?
Inkább ő úgy próbálkozik h talpra teszi mind2 lábát és emeli a törzsét és tolja magát oldalra próbálja billenteni,kezei oldaltSzóval nem tudom!Így próbálkozik?Lehet?
2009. jan. 22. 16:43
3/16 A kérdező kommentje:
Hogyan tudatosítsam benne h megfogja a lábacskáját?
2009. jan. 22. 16:44
4/16 anonim 

válasza:

Ismét én vagyok. (az elsö). Akár csak magamat hallanám. Mi 6 és fél hósak vagyunk. Elsönek egy hónapja fordult hasra. Én is aggódtam de biztos nincs baj nálatok sem. A doki és a védőnő is azt mondta hogy minden baba más ütemben fejlődik. Mi kis dagik vagyunk, 10 és fél kilo de nagy baba is és mindták hogy valoszinü késöbb fog csinálni mindent, ehhez képest pont idöben fodult hasra. Elöször csak egy nap egyszer, aztán egy hét után már háromszor is. Ne aggodj, ha nem jo már neki háton, úgy is addig fog ügyeskedni hogy hasra vágja magát. Egyébként szeret hason lenni? Remélem tudtam segiteni.
5/16 anonim 

válasza:

Szia probald ravezetni a taktikara ugy h emeld a kezet fel afeje melle es segits neki kezeddel lenduletet adni a labat ovatosan forditva abba az iranyba ahol a keze fenn van.Remelem sikerul ,nekem orvos mutatta meg hogy kell ravezetni a babakat a forgasra es mar 4 hosan megfordult az elso gyerekem,a kicsi 3.5 hos es mar nem sok kell h atforduljon hasrol hatra,kulonben igy konnyebb.
6/16 anonim 

válasza:

fogja majd még a lábkörmét is rágni ne aggódj
:)
az én kicsim is a térdével kezdte /valamikor 4hós kora körül/,aztán jött a boka, most már beveszi a szájába.6hós
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igazából nme azon aggódom h hátról hasra nem fordul hanem h oldalra SEM fordul!Remélem fogja emelni a kis lábát jobban!Szoktam neki tornát csinálni-amit gyógytornász ajánlott-de azt útálja,mikor fordulnia kéne lepedő segítségével kifeszíti magát:-(
2009. jan. 22. 17:00
8/16 A kérdező kommentje:
De ezt vehetem próbálkozásnak?h talpon a 2 kis lába és emeli meg billenti ki oldalra a ksi törzsét?
2009. jan. 22. 17:01
10/16 anonim 

válasza:

Szerintem is. (1.válaszoló) Valamit csak akar az a kis drága, vagy is próbálkozik, ne aggodj, fogja majd emelni a lábát is. Én ugy vagyok vele nem baj ha késöbb csinál valamit, csak egészséges legyen. Elvégre nem verseny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!