A pierr cardin babakocsik jó fajták?
Nekünk pierre cardin ps682 van. [link]
Nagyon szeretjük, bár utólag belegondolva nem biztos, hogy ilyet kellett volna vennünk, de ezt nem lehetett előre tudni. Ugyanis kisfiam csak 7 hetes koráig viselte el a mózest, utána bébihordóval jártunk sétálni. Tehát elég lett volna nekünk egy később sporttá alakítható, téliesíthető babakocsi, plusz külön egy bébihordó. Így viszont 80 ezer volt az egész szett, tehát elég sokat kiadtunk rá, úgymond fölöslegesen. Sokkal olcsóbban megúsztuk volna, de mondom, ezt nem lehetett előre tudni.
Egyébkén pille könnyű, 6 kg az egész váz, tök egyszerű összecsukni, és ráadásul egész kicsire lehet összecsukni, bolygósak az első kerekei, nagyon könnyű tolni, nagyon könnyű irányítani, a tolókar állítható, tehát az én 153 centimnek és a párom 176 centijének is kényelmes, és az összes tartozékát mindkét irányba fel lehet csatlakoztatni a vázra.
Az elsőt kérdezném,hogy volt ilyened,tapasztalatból beszélsz vagy esetleg az itt hallottak alapján?
Amúgy mi is a 682-est néztük, szerintem azt vesszük.
Boltban eladó csaj,mondta, hogy anno volt nekik "hibás"szériájuk,de,hogy mostanra javították(kerekeit) és ezért ő bátran meri ajánlani.
nekem bergonom van maximálisan meg vagyok vele elégedve, árban pierre cardinnal egyezik. de, unokatesóméknak pierre cardinjuk volt, 3 funkciós. igaz, h kicsi babát szült (3100) de kinnt olyan gyorsan nőtt, hogy a mózest alig tudták használni, meg nem lehetett benne csak fektetni ugye, és egyfolytában üvöltött, ha nem látott ki belőle. meg hamar ki is nőtte. ha három funkciósra van keretetek (kb. 80.00) akkor inkább ez a nyerő szerintem
szia!
nekem volt sajna:-( én is azt mondom hogy alsó kategória én tuti nem vennék megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!