Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véleményeznétek? Kajás kérdés,...

Véleményeznétek? Kajás kérdés,6 hónaposnak

Figyelt kérdés

Kislányom 6 hónapos lesz karácsonykor.Egy napi étrendje így néz ki:

-3 órakor szopi

-7 órakor szopi

-10 órakor szopi

-13 órakor főzelék

-16 órakor szopi+tápszer

-19 órakor szopi+tápszer v.megmaradt főzelék

-21.30-kor szopi+sinlac

Sajnos délután már szinte alig van tejem.Muszáj kiegészítenem(lelkiismeret furdalásom is van miatta).De sajnos az utóbbi másfél hónapban nem hízott semmit.Hogy folytassam tovább a hozzátáplálást?Ez a mostani étrend jó egyébként?

2010. dec. 18. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem 6 hónaposan már elég lenne 5-ször, max 6-szor ennie, ha még felébred éjjel. A 21.30-as és a 3-as evést is túlzásnak tartom. Semmi hajlandóság nincs még benne, hogy átaludja az éjszakát? Nem tudnál valami laktatót adni 8 körül, utána meddig alszik?
2010. dec. 18. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha éjjel eszik,akkor este 7 lenne az utolsó. Amúgy épp egyidősek a babáink:) Gyümölcsöt nem eszik? Vezesd be tízóraira. Vagy ha délelőtt több a tejed, akkor uzsonnára. És szerintem ráérsz pár hónap múlva a dupla főzelékkel.
2010. dec. 18. 09:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!21.30-kor elalszik és kb.1-2-ig alszik!Akkor szomjas vagy cumi kell vagy csak Én!Nagyon rossz alvó!Éberen alszik!Ha mi fordulunk az ágyban arra is egyből fent van!:((nem velünk alszik egy ágyban,hanem a saját kiságyában).Igen,tudom,hogy sokszor eszik és gyakran,ezért is voltam kíváncsi a véleményetekre.Abban tudnátok segíteni,hogy hogy tudnám nyújtani az étkezések közötti időt?Mert ugye akkor kevesebb alkalom jönne ki!Sajnos legfeljebb 3 órát bír ki kaja nélkül,aztán meg üvölt,hogy éhes:(!Meg egy kicsit félek a nem hízás miatt is:(((
2010. dec. 18. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyszerre mennyit eszik?
2010. dec. 18. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok, nekem is ennyiszer eszik amúgy, leszámítva az este fél 10-est. Viszont van, hogy éjjel 2x szopizik. Én sem tudom kitolni, mert 3 óránál ritkán bírja tovább.Engem nem is zavar, hogy ennyiszer kér, de az éjszakai jó lenne elhagyni, csak nem tudom hogyan. Igen ő is felébred ha mozgolódunk.
2010. dec. 18. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy ekkora babának már kb. 4 óránként elég lenne enni. Lehet, hogy már a tejednek nincs elég tápértéke és nem lakik tőle jól. Nálunk ugyanez volt a helyzet, először este tejpéppel próbálkoztam és utána szopizott amennyit tudott, de 7-7,5 hónapos korától már tápszert kap, azóta szépen átalszik szinte minden éjszakát. Főzeléket szerintem is napi egyszer adj neki. Inkább gyümi legyen tízóraira vagy uzsira.
2010. dec. 18. 12:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Hogy mennyit eszik?Nem mérem,és nem is mértem soha,hogy mennyit szopik.Főzeléket megeszik egy bébiételes üveggel(abban szeparálom szét amit főzök).Tápszert 100ml eszik szopcsi után.A Sinlac este pedig 180ml+szopcsi.
2010. dec. 18. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem adom neki délután a főzeléket,csak tápszert.És megpróbálom a tízórait gyümire váltani.
2010. dec. 18. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!