Miért néz ki úgy a babám haja, mintha zsíros lenne?
1,5 hónapos, és hiába mosom neki minden este, következő nap olyan a kis haja, mintha már egy hete nem mostuk volna. Fürdetőkrémmel mosom, utána ráhúzok egy sapit, mert nagyon hosszú a haja és félek, hogy megfázna.
Lehet, hogy ez a baj? De akkor mivel mossam, mert babasamponnal még nem merem..

én sosem mostam fürdetőkrémmel, csak samponnal. nem volt 1 napig sem koszmós!!
mondjuk míg picike volt, addig csak a fürdővizével leöblítettem. mondjuk abban volt fürdető de nem érte sok mennyiség a haját. de mi hamar elkezdtük a Johnsons fürdetőt is meg a sampont is és semmi baja nem volt tőle!!!
az olajozástól tényleg zsírosodhat a haja és ezért jó a sampon mert abban van "zsíroldó" is.

Hát ez az, köszi a válaszokat!
Olajozni nem szoktam a pici fejét, arra gondoltam, hogy a fürdetőkrémtől tapad össze, mert talán nem lehet rendesen kimosni..úgyhogy ma kipróbálok valamilyen babasampont hátha nem allergizál, Te milyet használsz?
Hú, azóta jött egy csomó válasz, nagyon köszi mindenkinek! :))
Igen, erre már én is gondoltam, hogy a simitől is lehet, de tényleg nem lehet megállni :)
Közben megnéztem, csak Gabi babasampon van itthon, azt meg csak 3 hós kortól lehet...:(

Szia.Az én lányom is nagy hajjal született.Sztem a sok simogatástól zsirosodott a haja kb 2 naponta.Eleinte csak a fürővizzel mostam le neki de vettem babasampont és 1 héten egyszer azzal mosom neki.Azóta szép hajacskája van, mármint ami maradt belőle:)
üdv 4,5 hónapos anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!