Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a kedvenc játéka a babátokn...

Mi a kedvenc játéka a babátoknak? 4-5 jó körül?

Figyelt kérdés
mit érdemes venni neki?
2009. jan. 22. 11:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Zenélő felhúzható játékok, két kézzel fogható csörgők. 4és fél hó
2009. jan. 22. 11:55
 2/14 A kérdező kommentje:
jó_hó:)
2009. jan. 22. 11:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Mi most leszünk 5 hósak, és nagyon szereti a felhúzós, zenélőt, a csörgő plüss nyusziját, amit a szájába tud tenni illetve könnyen meg tudja fogni.

Van egy mesekönyve - természetesen puha anyagból - na azt minden reggel "elolvassa" - mert minden oldal máshogy szól vagy más rajta a figura.

Vettem neki hűthető rágókát - már bújik két fogacskánk - de azt semennyire sem használja.

Múltkor adtam neki egy tiszta pelust - hogy érezze, másfajta anyagok is vannak - hát azt nagyon szerette, de most már nem köti le. Esetleg próba képpen neked is jó.

Vettem neki 8 lábú polipot - tükör van az alján és majdnem minden lába csörög, néha ezzel is játszunk. A tükör nagyon érdekli!!!

Ja, majdnem elfelejtettem: most ürült ki a sudocrem-es dobozom, kimostam, odaadtam neki, nagyon örült!!

REmélem tudtam segíteni!

Ha te mást is adsz neki, várom tanácsodat!!!

2009. jan. 22. 12:04
 4/14 A kérdező kommentje:
azh utolsó válaszolótól azt szeretném kérdezni mikor lesztek 5 hósak?
2009. jan. 22. 12:18
 5/14 anonim ***** válasza:
most január 24. Ti?
2009. jan. 22. 12:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia! Mi február 7-én leszünk 5 hósak. Az én kisfiam is általában a felhúzható, zenélő, csipogó, csörgő-zörgő, de főként élénk színű dolgokat szereti. Van egy nagy mindenféle színű sárkánya (Brendon), amit imád, csipog, csörög, tükör van rajta, puha. De szereti a csücsköző-kendőt is. A rágóka még őt sem érdekli nagyon, pedig abból is vettem csörgőset, hűthetőt, de nem.

Még valami! Ugye mivel mostanában már mozognak a fogacskák, és ez zavarja őket, én vettem ínymasszírozó cumit neki (MAM), és azt is imádja. Van, hogy nem is kell neki semmilyen játék, azt szívogatja, lökögeti ki-be a szájából.

2009. jan. 22. 12:33
 7/14 anonim ***** válasza:
ezt a MAM-osat megnézem , bár nem tudom, hogy elfogadja -e , mivel nuk-osak vagyunk!!!
2009. jan. 22. 12:36
 8/14 A kérdező kommentje:
MAMos cumit hol lehet kapni?mert én gyerköcöm nem szeret cumizni,hátha ezt szeretné:)
2009. jan. 22. 12:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Nálunk 5 hónaposan az abszolút sláger a fürdéshez is használható könyvecske volt. De jól eljátszott például a fél literes műanyagpalackkal is, amibe kis vizet töltöttem neki vagy egy kisebb zacskóval is, amit szétvágtam és jól csörgött-zörgött. Sokszor a legegyszerűbb, otthon is elkészíthető játékok jönnek be nekik nagyon.
2009. jan. 22. 13:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Kétkezes csörgő.
2024. máj. 31. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!