Mondanátok nekem szép, különleges, nagyon ritka lány neveket?
Jézusom... írtatok pár olyan nevet, amit a kutyámnak se adnék... meg zara... ruhabolt után neveznétek el a gyereket? na mind1...
Én a Bíborkát és a Blankát szeretem. Valóban szép név a Liliána is, valamint különleges és ritka név az Írisz.
Gyönyörű még sztem az Édua is.
Vmilyen szép magyar nevet válassz! V ha nem is magyar, ne legyen annyira puccos mint mondjuk a "Dzsesszika" meg "Dzsennifer". Ezek kiverik a biztosítékot...
Utolso:Nehogy mar te dontsd el mi szep es mi nem.Nekem pl a Biborka nem tetszik de nem mondok rola olyan velemenyt mint te a masok altal irt nevekre.Mindenkinek mas az izlese es tartsd tiszteletbe.A kerdesre kell valaszolni.
Ennyi.
Akkor senki ne adjon Alexandrát, Brigittát stb a gyerekének mert hogy néz ki egy fehérnemű boltról és egy könyvesboltról elnevezni a gyereket???? Hát ebből azért látszik az értelmi színvonal... :):):)
Attól mert te előbb ismerted a Zara boltot még nem az utónév lett az üzletlánc nevéből hanem a személynévről kapta az üzletlánc a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!