Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma arra ébredtem, hogy kicsit...

Ma arra ébredtem, hogy kicsit fáj a torkom, és az orrom is be van dugulva. Elkaphatja-e a hat hetes kisbabám? Olyan kicsi még, nagyon féltem.

Figyelt kérdés
Amúgy szépen szopik. Azért félek egy kicsit, mert már régóta tele van az orrocskája, de az orvos szerint a száraz levegő okozza.
2009. jan. 22. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:

ne aggód Őt védi az anyatej!

azért nem ártana a szád elé tennél maszkot v.zsebkendőt ha köhögsz. Én is átestem már egy orrfolyós köhögős megfázáson, de hála semmi gond nem volt. Ha úgy látod hogy tele van a kis orra porszívózd ki és párolagtass! az elektromos ultrahangos párologtatót ajánlom.

6 hós kisfiú anyukája.

2009. jan. 22. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy tőled nem kaphat el betegséget a baba, ha szopizik, mert a tejcivel ő csak az ellenanyagot kapja meg. Volt, hogy én is beteg voltam, de babámnak nem volt semmi baja. A száraz levegő ellen pedig egyszerűen tégy a fűtőtestre egy bögrét v más alkalmatosságot vízzel. Mi is ezt csináljuk, én még teszek bele egy kis illóolajat is. Jó babázást :)
2009. jan. 22. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Elkaphatja bizony, sőt közeleg az influenzajárvány.

Szopdast tovább a kicsdet, mert ami betegséget átvészelsz annak az immunanyagai átmennek a babába az anyatejjel, ha meg is betegedik akkor könnyebben gyógyul. Ha tele van az orra akkor szívni kell, ha sűrű a váladék akkor Sterimar tengervizes orrspray-vel fújd be.

Homeopátiás segítség az influenzás tünetekre az Oscillococcinum, ha csak a torkod fáj akkor Homeogene9 tabletta, köhögésre pedig Stodal szirup.

2009. jan. 22. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Velem is ez történt, de szerencsére nem kapta el, pedig tápszeres baba. Azt mondták, hogy a csecsemő mirigy 3 hónapig védi, és utána elsorvad. (nem néztem utána, mert nem lett ő is beteg) Én 9 hetes kora óta adom neki minden este 10 csepp cebiont, és szerencsére semmi baja nem volt még. Pedig én már többször is beteg voltam.

5 hónapos baba anyukája

2009. jan. 22. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy tőled nem kaphat el betegséget a baba, ha szopizik, mert a tejcivel ő csak az ellenanyagot kapja meg. Volt, hogy én is beteg voltam, de babámnak nem volt semmi baja. A száraz levegő ellen pedig egyszerűen tégy a fűtőtestre egy bögrét v más alkalmatosságot vízzel. Mi is ezt csináljuk, én még teszek bele egy kis illóolajat is. Jó babázást :)
2009. jan. 22. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!