Ha nem sír a babám, attól még fájhat a tejpéptől a hasa?
Figyelt kérdés
6 hós a kislányom, 2 napja kap HA tejpépet a "vacsora szopi" előtt, hogy jobban laktassa éjjelre (kb. 1/3 adagot, ami a dobozra van írva). Azóta úgy alszik hason, hogy maga alá húzza a lábát. Nem sír (legalábbis nem többet, mint eddig). Fájhat a hasa, vagy csak véletlen, hogy azóta alszik így, mint egy bogár?2009. jan. 21. 22:48
1/5 anonim válasza:
véletlen ha fájna garantáltan jelezné...nekem is ha pép után aludt végig mint a bunda::)
2/5 anonim válasza:
Én a milupa jó éjszakát tejpépet próbáltam ki a gyümölcsöstől ordított a banános az valamivel jobb volt,de szegénykém így is egy óra múlva is felsírt és jó banános tejpépes szagút büfizett,tehát megnehezítette a kis gyomrát.ezt félre raktuk,majd nappal megeszi gyümölccsel keverve,mert akkor le mozogja.Most a sima tejpépet kapta-málnásat,ez bejött neki,de maikor csak tehetem saját főzit kap estére.szval sztem fájhat vagy ha nem is fáj de kellemetlen neki,ezért nem sír,de csak úgy érzi jól magát.próbáld ki,hogy nem adsz neki és ,hogy viselkedik akkor..vagy adj könnyebbet.ezek az éjszakai cuccok nagyon tömények,néztem már én is..
3/5 anonim válasza:
Elvileg a HA péptől nem fájhatna a hasa. Nálunk úgy volt a tejpép bevezetése hogy az esti fürdés szigorúan este 7-kor van. 6 órakor kapott tejpépett, 7-kor fürdés majd szopizás...20:00-kor már aludt is és azóta alussza át az éjszakát. Szerintem úgy kényelmes neki hogy maga alá húzza a lábát. ha fájna a hasa tőle akkor biztosan nyugtalanul és nyöszörögve aludna. Ez tapasztalat!
Egyébként az a lényeg hogy mikor bevezetsz valami új ételt az sose legyen az utolsó evés. próbáld ki pl. délután igy tudod ha esetleg nem jó neki mert fáj a hasa.
4/5 anonim válasza:
Ja, és natur vagy vaniliással kezdj aztán a kornak megfelelő izekkel.
5/5 anonim válasza:
Elvileg nem fájhat,de nem vagyunk egyformák..2dik voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!