Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet baba kekszet venni?...

Hol lehet baba kekszet venni? 5 hónapos babámnak szeretném adni már lehet?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én biscotto fosfovit nevű tej- és tojásmentes kekszet adtam kisfiamnak (tescoban vettem), igaz csak 6 hónapos korától - öcsém lisztérzékeny.

Úgy tudom, a hippnek is van ilyen keksze.

2010. dec. 15. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb ABC-ben, Brendonban, DM-ben, Rossmannban is lehet kapni, én is Fosfovitot adok neki. Nem tudom, 5 hónapos eheti-e már, mi 7 hósan kezdtük.
2010. dec. 15. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Felesleges 5 hónaposnak ilyet adni, meg bármi mást is anyatejen/tápszeren kívül

Amúgy a babkekszek 6 hós kortól vannak, szerintem nem véletlenül.

2010. dec. 15. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
A fosfovitra egyébként az van írva, hogy 4 hónapos kortól adható.
2010. dec. 15. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem adhatod gyümölcsbe reszelve. Amúgy szinte mindenhol lehet venni, drogériák, áruházak.
2010. dec. 15. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
sima háztartási keksz tökéletes, de 6 hónaptól. csak arra kell figyelni, hogy ne legyen tojás a kekszben.
2010. dec. 15. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:

házartás kekszet meg főleg nem adnák:

Összetevõk: búzaliszt, cukor, növényi zsír, térfogatnövelõ szerek: (nátrium-hidrogén-karbonát, ammóniumhidrogén-karbonát), só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok: (borkõsav, dikálium-diszulfit). Glutént és kén-dioxidot tartalmaz. Mogyorót, földimogyorót, tojásport, tejport, szójalecitint is felhasználó üzemben készült.

2010. dec. 15. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!