Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitenétek? (kérdésed túl...

Segitenétek? (kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)

Figyelt kérdés
A ti babátoknak lett akkor valami baja mikor felhúzta magát a kiságyban?arra értem mikor felakar állni.az én babám már be ütötte az arcát a rácsba és majdnem monoklia lett.
2010. dec. 15. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Jaj még hányszor előfog fordulni.Persze azért vigyázni lehet,hogy ne üsse meg magát nagyon.Nézd meg ha elindul....
2010. dec. 15. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Kék zöld foltok, nyáron a térdén sebek...
2010. dec. 15. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Jaj még sok ilyen lesz ne aggódj!Fog esni kelni annyit hogy csak na!

Mai napig rettentő lelkiismeret furdalásom van,de velem még olyan is megtörtént hogy a mellkasomon aludt el, és hát én is elaludtam, almomban fordultam egyet és már esett is le szegénykém a földre.

Sajnos ilyen balesetek mindenkinél előfordulnak.

De ahogy az egyik humorista mondta, igaz kicsit durva de igaz : " a gyerek az elpusztíthatatlan"

2010. dec. 15. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, de nem csak a kiságyban, mindenhol fekapaszkodott állásba! kanapéknál, sütőnél, etetőszéknél, széknél, asztalnál, sorolhatnám, szóval mindenhol, amit felért! :)

tele voltunk napokig kék foltokkal, de kb. 1 hét se volt, megtaulta, hogyan kerülje el a bajt, jobb lett az egyensúlya és azóta nincsenek esések, meg mindenhova beütések.

nyugi! néhány nap, vagy 1-2 hét és belejön rendesen, akkor már nem töri össze magát (annyira)! :)

2010. dec. 15. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2010. dec. 16. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!