Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nekem fura hogy egy...

Csak nekem fura hogy egy kilenc hónapos babának van már kedvenc meséje?

Figyelt kérdés
Be van kapcsolva a tv egész nap, csendben megy a háttérben. A híradón kívül csak a Baby Tv megy .Nemrég vettem észre, hogy ha ezek a mesék vannak akkor abbahagyja a játékot és teli szájjal vigyorogva nézi a mesét:Pitch Potch, Hungry Henry,Popies, Shnowies. De olyan szinten, hogy a körömvágást is mese alatt csinálom mert ilyenkor pikk-pakk megvan.Nálatok is van már kedvenc mese?
2010. dec. 15. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

2 éves.

max a Dora a felfedező szombat reggel a mi ágyunkban üveges tekintettel.

Pár hónappal ezelött még le se lehetett vakarni a képernyőről de már nem érdekli.

a körömvágáshoz nekünk ahány kéz /láb annyi puszi jár.

2010. dec. 15. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
8,5 hónapos. Nálunk nincs sok Tv nézés, inkább zene szól. Abból viszont felismeri már az elején a kedvencét és teli szájjal vigyorog, néha sikongat is neki.
2010. dec. 15. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a nagy kedvenc az időjárás-jelentés!
2010. dec. 15. 16:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A fiam is 9 hónapos, neki a Tucky Tales a kedvence :)

a Pitch Potch-t is imádja, amióta megtanulta csóválni a fejét, a "nem" szóra a kis kerek izével együtt rázza, amikor a hanghoz nem a megfelelő figura van :)

2010. dec. 15. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám fél éves múlt. Mutattam neki a bebe tv-t, baby tv-t, baby first tv-t, és ő is hasonlóan reagált; csak úgy, mint a teletubbies-ra vagy Elmora. Mondjuk neki szemmel láthatóan Elmo a kedvence. Nem szokott tv-zni, de ha ezeket mutatom neki, akkor nagyon tetszik neki.
2010. dec. 15. 16:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 10 hónapos, neki Szellő István a kedvence, meg az az idióta zenés djuice reklám:

http://www.youtube.com/watch?v=KLgfi5-QgK8&feature=related

Ha bármelyiket meghallja, lemerevedik, és úgy rákattan a képernyőre, hogy szerintem bombát is lehetne mellette robbantani... :)

2010. dec. 15. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Fiamnak az összes reklám meg a híradó a kedvence (vagyis inkább a műsorvezetők, a Szellő meg az Antónia), bármit csinál, ha meghallja, rögtön eldob mindent és rohan a szobába. 14.5 hónapos
2010. dec. 15. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is Szellő István a kedvence:-)))Úgy látszik jó hatással van a babákra:-))7 hónapos
2010. dec. 15. 17:25
 9/11 A kérdező kommentje:

De jó hogy írtatok:) már azt hittem, hogy amiatt van kedvence mert, hogy sokat megy a tv.

Nálunk is nyerők a reklámok.Minden ami gyógyszer reklám(???).Főleg a Strepsils és a Nurofen:)Na meg a Menő Manós bankos reklám.Mi nem nagyon nézzük az RTL-t nálunk a TV2 megy és annak a szignálja is nyerő.

2010. dec. 15. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
szia! az én lányom is lesi a reklámokat. a kedvenc a k&h-s és a provident (mikulásos) ha meghallja ő is elhajint mindent.gondolom a mesés jellege miatt.
2010. dec. 15. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!