Hogyan szoktassam le a 20 hónapos kislányom a verekedésről?
Figyelt kérdés
Biztos bennem van a hiba, mert leginkább engem (az anyját) üt meg. Ha valami nem úgy van ahogy ő akarja már felháborodik és odajön rámcsap. Hogy szoktassam le erről konkrétan? Soha nem ütöttem meg, tőlünk soha nem látott verekedést, és mégis. visszaütni nem fogok de hagyni sem szeretném tovább ezt, hisz mi lesz jövő hónaptól vele akkor a bölcsiben?2010. dec. 15. 12:51
1/1 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, de nem engem, hanem a 6 éves 25 kilós uncsitesót verte, karmolta, marta, harapta. Amíg egyszer mondtam, adja vissza. Persze a nagyok sosem bántották előtte. Azóta ritkán esik nekik. Tehát gondolom majd a böcsiben ő is kap néhányat, és rájön, ez nem is olyan jó dolog.
Téged meg majd abbahagyja, ez életkori sajátosság. Mindig mondd, hogy nem szabad, fáj, simizzen, pusziljon meg. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!