Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha kibújik a 16. foga tényleg...

Ha kibújik a 16. foga tényleg lesz egy nagyobb szünet?

Figyelt kérdés
Ha kijön a 16.foga a babámnak akkor valóban jó pár hónap telik el míg a leghátsó 4 is kibújik? Igazából örülnék ha lenne egy nagyobb szünet mert megviseli a fogzás nagyon és rettentő rosszul alszik miatta.Abban bízok ha nem jön egy darabig foga visszatér a régi jó alvó babám:)!
2010. dec. 15. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
nálunk ez igaz. A kisfiam 16. foga 2 éves kora előtt 1-2 hónappal kibújt, most karácsony után lesz 29 hónapos, és még nyoma sincs az utolsó négynek.
2010. dec. 15. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van.3 éves de még 16 fog van.
2010. dec. 15. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Kislányom okt.-ben múlt 2.éves!Múlt héten sokat nyúlkált a szájában és közölte,hogy "fáj fogam"!Bekukkantottam a szájába és a 17-dik kis fog csúcsát láttam!Kb. 5-6 hónapja bújt ki előtte az utolsó!
2010. dec. 15. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akkor remélem nálunk is lesz egy nagyobb szünet:)! Az én kis csajom még csak 16 hós de már 16 foga van pff.Lehet csak 2 évesen jön ki a maradék 4 :)?!
2010. dec. 15. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!