FP tanuló kutya van valakinek? Érdemes venni, vagy nem éri meg az árát?
Mekkora babának vennéd?
Szerintem érdemes venni, az én lányom fél évesen kapta, de csak 1 éves kora után érdekelte igazán, most másfél éves és nagyon szereti.
Bocsi de én most nem fogom fényezni ezt a kutyust! Nekem 1 éves múlt a fiam,de eszembe sem jutna ilyen tanuló "izéket "venni neki!
szerintem méreg drága ahhoz képest amit nyújt!
Te ingyen megtaníthatod neki ezeket méghozzá sokkal nagyobb móka!
Pedíg amúgy imádom ezt a márkát,sok FP.játékunk van,de konkrétan ez pénzkidobás véleményem szerint.
Ezen a pénzen sokkal klasszabb játékokat is lehet venni!
Szerintem gondold meg!
8 hós lesz!
Úgy emlékszem 12000 körül van az ára,és most 7290 körül lesz...
Köszi az eddigi válaszokat!
Mindig azzal szúrom el az arányomat, hogy ilyen tanuló vackos kérdésekre válaszolok.
De sebaj!
Szóval ha engem kérdezel, akkor sem vennék tanuló kutyust, macit, manót, kacsát, akármit, ha inygen osztogantnák. Én szoktam énekelni, mondókázni, mesélni, számolni, színeket mondani...stb. a gyerekemnek, vagy apa, vagy a testvére.... ölelgetni, hurcibálni pedig nagyon jó egy kis plüss vagy rongyakármi is. Az ilyen "tanuló" cuccok csak arra jók, hogy lehúzzák vele a szülőket, sokkal értelmesebb, hasznosabb, szebb, jobb, fejlesztőbb játékot is lehet venni egy kisgyereknek. Már ettől a "tanuló" jelzőtől is ráz a hideg! Borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!