A kicsikém 3,5 hetes. Mi a teendő ha csuklik? Az oldalára fektethetem? Vagy ölben kell lenni míg megnyugszik. Tea adható?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 11:40
1/7 anonim válasza:
Meg is szoptathatod. Tea, viz is jó.
2/7 anonim válasza:
Én semmit nem csináltam vele,pedig nagyon sokat csuklott.Naponta vagy 10x.Ha anyatejes,akkor tedd cicire.
3/7 anonim válasza:
Én cicire rakom, vagy ha elfogadja akkor tea. Védőnőm a citromlevet ajánlotta, én bevallom őszintén még soha nem adtam neki citromlevet.... Csak tea vagy cici
4/7 anonim válasza:
Teljesen normális, ha csuklik, már az anyaméhben is csuklanak. Igazán teendő nincs, a babákat általában nem zavarja, inkább minket, felnőtteket. Nyugodtan leteheted, nem lesz baja tőle. Ha szopizik, adj neki pár kortyot, ha tápszeres, akkor a víz is jó, az a lényeg, hogy az ütemes nyelés oldja a rekeszizom görcsét. Különben a babák azért csuklanak, mert pl. a teli gyomor nyomja a rekeszizmot, de néhány érzékenyebb baba akkor is csuklani kezd, ha leveszik róla a pelust és a hasa szabadon van. Ahogy betakarják, enyhül a csuklás.
5/7 anonim válasza:
Semmit nem kell vele csinálni, ha csuklik. Ez őt nem zavarja, vagy ha igen, elkezd sírni, és akkor eláll a csuklás.
A babák csuklása általában csak az anyukákat zavarja.
6/7 anonim válasza:
Csak szoptasd meg.
Amúgy meg nem baj ha csuklik, csak Téged zavar, Őt egyáltalán nem :)
Az én babám is sokat csuklott.
Most 7,5 hónapos, ha csuklik megkínálom vízzel de ha nem múlik el engem nem zavar és Őt sem, magátol abba hagyja.
Ez nem betegség :)
7/7 anonim válasza:
Az én fiam 10 hónapos koráig majdnem minden másnap csuklott, még néha most is hetente egyszer, de akkor egész nap. Ez inkább csak minket zavar, őket nem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!