A Gripe Water dobozára az van ráírva, hogy felbontás után 2 hónapig lehet felhasználni. Utána már valóban nem jó? Ti kidobtátok?
Mindig mindent kidobtam. Azonban egyszer azt mondta a gyógyszerésznő az espumisan cseppre (igaz nem Gripe Water), hogy amíg nem válik ketté a folyadék az üvegben, addig nyugodtan lehet adni.
Szerintem érdemes utána érdeklődni a gyógyszertárban ezeknek a dolgoknak!
Szerintem kérdezz rá a gyógyszertárban. Bevallom nekünk 5 nap alatt elmegy egy üveggel, így ideje sem lenne megromlani :)
Igaza van aki írta hogy lehetne kisebb kiszerelésben. pl. a kislányom koraszülött, gyakran kell vinni szemészetre. eleinte 6 hetente, majd 2 hónaponta és most 3 hó múlva. a tágító szemcseppjéből cseppentünk 3x2 cseppet alkalmanként. 1000Ft a csepp és dobható ki mert 30napig tárolható. jó mi? bár a szemész azt mondta múltkor tárolható dovább is, de nem kockáztatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!