Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja ezt? Valami...

Miért csinálja ezt? Valami nem ok?Hátán fekszik,talpra teszi a 2 kis lábát és totál kinyomja magát,szinte hídba,és a hasát billegteti,fordítja oldalra,a 2 karja meg 2 oldalt van!

Figyelt kérdés

Fordulni még nem fordul hátról oldalra,de hasról viszont többször próbálkozik és sikerül is neki,de azt is csak úgy,h hasa alá teszi az 1ik kezét,elkezdi tornyozni a kis popóját,meg lábujjhegyre emelkedik és billenti oldalra!ÉS mindezt mindig csak 1ik oldalra!

minden ok?Másnak is csinálta ezt a babója?

2009. jan. 21. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attol függ hány hónapos,de szerintem normális.Nyugi
2009. jan. 21. 12:16
 2/9 A kérdező kommentje:
4 hónapos!
2009. jan. 21. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Jajj hát ez nagyon édes :o))))

Ügyes a kis manókát!

ne aggódj, több mint rendben van! :o)

Tornász lesz belőle, vagy ilyesmi :o)

2009. jan. 21. 12:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Csak azért vagyok ám betojva mert fertőzése volt mikor megszületett,tüdőgyulladást kapott és nagyon súlyos állapotban volt,2 hét kórház,mert beszürkült és ox.hiányos állapotba került,és maradt vissza neki végtagi fokozott tónus!Amire csinálunk tornákat!

Ha baj lenne akkor már azért ott kiderült volna nem?

2009. jan. 21. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Hi, az én 3 hós babám is hídba nyomja magát sokszor, teljesen OK, erős kis babád van Neked is! :-)
2009. jan. 21. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nincs semmi baja, de tekintettel az előzményekre én kérnék egy beutalót a háziorvostól neurológiára.
2009. jan. 21. 13:00
 7/9 anonim válasza:
Az én 5 hós babám is sokszor kinyomja magát hídba, de én sem tudom, miért. Az enyém hasra fordul, de vissza még nem, aztán egy idő után megunja, elfárad, és elkezd sírni.
2009. jan. 21. 13:02
 8/9 A kérdező kommentje:

Neurológián már vizsgálták mikor megszületett,meg mikor 2 hónapos volt és márc.-ban is kell mennünk!Azt mondták akkor h minden ok!

Remélem tényleg az van h igen aktív,erős!:-)

2009. jan. 21. 15:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Az nem lehet h így próbál hátról oldalra fordulni?
2009. jan. 21. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!