Baj ha még nem húzza fel magát 9 és fél hónaposan? Mit tehetnék, hogy segítsem?
Ne vidd sehova,és ne is akard rávezetni semmire. Valóban sok baba már feláll ilyenkor,de nagyon sok még nem. Majd ha elég érett lesz rá,ő is feláll. Akkor lenne baj,ha csak feküdne az ágyában,és nem mozogna semmit.
Eyg baba sem előírások szerint fejlődik,és nem úgy,mint egy másik baba.
Nem vagy elkésve semmivel! Az én lányom igaz 9 hónapos, de hidd el, nem maradtál le semmiről! Engem már anyósomék kergettek ezzel az őrületbe, hogy mikor fog már felállni, biztos baja van a gyereknek. Nos 8,5 hónaposan felállt, majd 2x olyat koppant, hogy azt hittem meghalok az ijedtségtől! 1 hétig semmi. Most 1 hete nincs napközben 1 perc nyugtom sem! Tudom, hogy meg kell tanulni esnie, de hiszed nem, még a wc-re sem tudok elmenni nyugodtan.
Nyugi! Minden baba más és más!
Én pl hiába mondom neki, hol a feje, vagy az orra. Rám sem hederít! Őt az nem érdekli. Imád tapsolni, integet, puszit ad, pedig versikézek neki annyit, hogy már estére még a férjemmel is alig beszélgetek, mert úgy kifáraszt!
Türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!