Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan testvér vagy ikerbabakoc...

Olyan testvér vagy ikerbabakocsi ami egymás mögötti és cserélhető rajta mózes és ülős rész?

Figyelt kérdés
Ismertek ilyet? Kis korkülönbség lesz a gyerekek között és a picit mózesban szeretném tolni, a nagyobbat meg értelemszerűen sportülésben.
2010. dec. 12. 16:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem tudok neked privát irni :-(
2010. dec. 12. 18:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Pedig itt van fent a kérdésnél ...
2010. dec. 12. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekünk Peg Perego Duette van, boltba simán beférünk vele, kis helyen is könnyen fordul. Mi beraktuk a csomagtartóba, mikor kirándulni mentünk, igaz nagy autónk van. Az a baj vele, hogy már nehezek a fiúk (12,5 és 13,5 Kg)és így nem egyszerű tolni, főleg mikor meg kell emelni. Elméletileg 15 kilóig terhelhető ülőrészenként. Viszont nagyon strapabíró. Minden nap összecsukom, és mi már használtan vettük, de így is bírja a terhelést.
2010. dec. 12. 18:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Peg Perego Duette-ből a kisebb vagy a nagyobb kerekű típusod van? Használtan én is nézegettem de csak kicsi kerekűeket találtam.
2010. dec. 12. 18:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez még a régebbi változat, a kék színű. [link]

[link]

2010. dec. 12. 19:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja értem köszi! nekünk az nem jó mert túl kicsik a kerekei, itt meg rosszak az utak.:((
2010. dec. 12. 19:31
 17/18 Anrika válasza:

Szia,

Az Inglesina Domino Twin iker babakocsi ilyen, sport és mózes is van, plusz autósülések hozzá, melyek egyben hordozók is. MIndegyik hozzávaló könnyen lepattintható a vázról.A váz maga masszív, a bevásárlókosár nagy, én iker kocsinak vettem használtam, imádtam. Testvér kocsinak is használják sokan.

Magyarországon nem kapható új belőle, csak használt.

Én éppen most akarom eladni fix.50.000 - ért, mert SOS.( BOlti ára 270,000 Ft.

Ha érdekel a kocsi tudok több képet is küldeni róla, illetve a cég (Olasz kocsi) hivatalos honlapján is megnézheted a képeket, persze az új típus: inglesina.com.

2011. jan. 20. 12:57
 18/18 Anrika válasza:

Szia,

Lemaradt az előző levelemből (Inglesina Domino Twin iker vagy testvérkocsi):

Bolyhosítható, nagy gimikerekei vannak, a rossz útviszonyok nem akadály, nekem ez is szempont volt amikor vettem.

2011. jan. 20. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!