A chamomolla homeós golyócskák beváltak a babótoknál fogfájásra?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 16:07
1/14 anonim válasza:
Nekünk fogzáskor se a Chamomilla, se a Viburcol (se a borostyánlánc) nem vált be. Amikor már nagyon nyűgös volt Panadolt kapott, ettől végre tudott kicsit aludni.
2/14 A kérdező kommentje:
Nekünk se a panadol, nurofen, dologél, dentinox, viburcol nem vált be! :-(((
Már csak ebben bízom!!!!
2010. dec. 12. 16:12
3/14 anonim válasza:
Nálunk nem. Én amúgy pártolom a homeós gyógyítást, de ez speciel nem jött be. Alkalmanként Dentinox, nagyon ritkán Panadol, ha már saját magát sem tudja elviselni. Egyébként pedig várunk, sokat masszírozom az ínyét hüvelyujjammal.
5/14 anonim válasza:
Nem. de semmilyen homeos cucc sem. Pedig még alkati szerért is súlyos összeget fizettem.
6/14 anonim válasza:
nekünk bevált (chamomilla vulgaris 15ch), naponta 3x5golyót kap, azóta végre alszik éjjel.
7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak : egész éjjel alszik a babucid?
Mint azelőtt???
2010. dec. 12. 18:40
8/14 anonim válasza:
Nálunk bevált. Sokkal nyugodtabban aludt éjjel, és nappal sem volt annyira nyűgös. Kb. minden órában, amit ébren töltött, adtam neki 5 golyót pici vízben feloldva. Egyébként arra figyeltem még, hogy kaja előtt-után min. 15-20 perc teljen el, és akkor adtam oda neki.
9/14 anonim válasza:
Semmi haszna nem volt, a Viborcol kúp használt, ma is azt kapott a kislányom éjszakára mert jön a felső fogicája. Amúgy az fogzásra való, úgy tudom és nem fogfájásra.
10/14 anonim válasza:
Nekünk bevált! Sokkal nyugodtabban alszik, nem sír fel óránként. Napi 4X5 golyót adok neki a ch 15-ből.
HA ez sem jön be, adj neki Germicid-C kúpot (a "C" nyugtató, altató!). Párszor nekünk is kellett már, aludt tőle 10 órát, nagyon ráfért már mindenkire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!