Akciós most valahol a Sudocream? Hol a legolcsóbb? - most próbálnám ki.
Azt sajnos nem tudom, hol akcios. De csak buzditanalak, hogy probald ki!
Pelenka kiutest akar egy nap alatt elmulasztja, de mar orakkal az elso hasznalat utan sokat segit. Ha a hidegtol kipirosodik, szarad a kicsi arca, arra is jo, vagy ha sokat folyik az orra, es kipirosodott, arra is. En egyszeruen imadom. Meg ha bolondnak neznek is, most telen, itthon estenkent a sajat arcomra, es a szamra is teszek, mert ugy ki van szaradva a hideg miatt, hogy semmi mas nem segit.
nagyjából egy árban vannak, a brendonban a legdrágább.
én mindig dm-be veszem, mert a gyógyszertárban is drágább ahova járok (sok magángyógyszertár van, annyiért adják amennyiért akarják.....)
valóban jó a sudocrém, férjem ezzel keni a problémás arcát, soha nem volt peluskiütése a kislányomnak, mert este és reggel kenem be vele. viszont a hónalja és a nyakánál nyáron sebes lett a nagy melegtől, 2 nap alatt helyrehozta.
Elso vagyok, mi is mindenre ezt tesszuk, gyantazas utan, borotvalkozas kozbeni vagasra. Remeljuk a babad nem lesz ra allergias, kb 100 gyerkocbol egy az, de akkor sem kidobott penz, mert ti is el tudjatok hasznalni.
A barataink mar nevetnek, mondjak, hogy van valami borproblemajuk, en mar vagom is ra sudocrem:)
A Brendonban pont akciós most,ha jól láttam.
Nekem hatalmas csalódás volt,nem véd,előzi meg a kiütést,és főleg nem gyógyít.Sebes fenékre egyenesen tilos rákenni.A fertőtlenítő hatása szintén megkérdőjelezhető,a gyerekeimnek ugyanolyan kakaszagú a fenekük lemosás és bekenés után,mint bekenés nélkül.Más bőrproblémára viszont tényleg jó.
A legnagyobb kiszerelés és a legkisebb is a Brendonban a legolcsóbb:
PAtikákban a kicsinél kb 100-200 ft a különbség ehhez képest felfelé, a dm-et nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!