Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányás-hasmenésre kinek mit...

Hányás-hasmenésre kinek mit javasoltak?

Figyelt kérdés

2.5 éves kisfiunk hány. reggel óta hányt kb.5x, de inkább folyadékot, most nemrég meg valami zöld habos trutyit. azt mondta a doki telefonon, hogy az olyan mint a felnőtteknél, mikor nincs semmi a gyomrukban és epét hánynak. Már most eszegetett, meg ivott is, kapott Dédalon kúpot. most várunk....

Ez nálunk vírus, mert nekem is megy a hasam, a férjem hány, a kicsi 13 hónaposunknak is 2 napig ment a hasa de ő már jól van.

írjatok tanácsot, mit csináljak a nagyobbikkal, hogy neki jobb legyen. köszi.

2010. dec. 12. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok folyadékot neki, nem baj, ha nem eszik, csak igyon.
2010. dec. 12. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:
azt mondták, hogy egyszerre csak pár kortyot kell neki adni.... Kortyonként kell pótolni a folyadékot. Én meg most hagytam inni, jól meghúzta az itatópoharát és nesze....kihányta mindet.... Fáj a hasa is...ez aggaszt, meg aluszékony....
2010. dec. 12. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Nekem pont azt mondta a gyerekorvos hogy ilyenkor semmit nem kell adni 6 órán keresztül mert egy korty víz is ingerli a gyomrot ,hagyni kell megnyugodni aztán jöhet a pótlás. Ennyi idő alatt pedig nem fog kiszáradni. Én így csinálom mindig még nem volt baj. Hasmenésre smecta port adjál.
2010. dec. 12. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaj, igaz, csak lasssan, azt elfelejtettem. Keveset tegyél a pohárba.
2010. dec. 12. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi. a smectát nem issza meg...
2010. dec. 12. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!