Nemrég felmerült a "szükséges-e a hintőpor" téma. Nem láttam olyan hozzászólást a sajátomon kívül, hogy egészségkárosító lehet? Tényleg nem ért egyet ezzel senki sem?
hm... engem anyukám anno hintőporozott, az öcsémet is...
Mindketten köszönjük jól vagyunk. Ma holnap én is anyuka szeretnék lenni... Nem hinném, hogy különösebb problémát jelentene a hintőpor.
Ha a gyerek egy védőpajzsban nő fel, nagyobb korára az összes létező nyavaját el fogja kapni...
Pl: Párom. Nyugat német. Itt már akkor fejlettebb volt minden... anyukája ha koszos lett a pici keze rögtön átöltöztet mosdat, amit akartok... Mai napig ilyen a párom...
Eredmény: jön egy enyhe tavaszi szél és tök beteg...
Nálunk anyukám max annyit mondott, ha megettem a homokot, hogy: Na és finom volt? Ittál utána kellő mennyiségű vizet?
Orvos életemben ritkán látott (kop-kop-kop)
7 éve nem voltam influenzás (bezzeg msot).... :o)
Miért? mert kifejlődött az immunrendszerem normálisan...
Ha már a hintőportól féltjük a manót, akkor mi lesz a későbbiekben?
(Mellesleg nem hiszem, hogy egy jó kis zsíros kenőcs folyamatos használata jót tenne a popsinak... Akkor nem kap a kis bőre levegőt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!