Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemrég felmerült a "szükséges-...

Nemrég felmerült a "szükséges-e a hintőpor" téma. Nem láttam olyan hozzászólást a sajátomon kívül, hogy egészségkárosító lehet? Tényleg nem ért egyet ezzel senki sem?

Figyelt kérdés
[link]
2009. jan. 20. 15:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hm... engem anyukám anno hintőporozott, az öcsémet is...

Mindketten köszönjük jól vagyunk. Ma holnap én is anyuka szeretnék lenni... Nem hinném, hogy különösebb problémát jelentene a hintőpor.

Ha a gyerek egy védőpajzsban nő fel, nagyobb korára az összes létező nyavaját el fogja kapni...

Pl: Párom. Nyugat német. Itt már akkor fejlettebb volt minden... anyukája ha koszos lett a pici keze rögtön átöltöztet mosdat, amit akartok... Mai napig ilyen a párom...

Eredmény: jön egy enyhe tavaszi szél és tök beteg...

Nálunk anyukám max annyit mondott, ha megettem a homokot, hogy: Na és finom volt? Ittál utána kellő mennyiségű vizet?

Orvos életemben ritkán látott (kop-kop-kop)

7 éve nem voltam influenzás (bezzeg msot).... :o)

Miért? mert kifejlődött az immunrendszerem normálisan...

Ha már a hintőportól féltjük a manót, akkor mi lesz a későbbiekben?

(Mellesleg nem hiszem, hogy egy jó kis zsíros kenőcs folyamatos használata jót tenne a popsinak... Akkor nem kap a kis bőre levegőt...)

2009. jan. 20. 17:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is használom,mértékkel.De igaza van egy fentebb válaszolónk,h ha így nézzük minden rákkeltő és allergén a babára.Követhetetlen...és lehet,h 5 év múlva azt mondják majd,h nem árt,hasznos stb.Nem lehet mindennel foglalkozni.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 20. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!