Hova lehet menni segítségért?
Figyelt kérdés
Hat hónapos kisfiammal 28.-án ki kell költöznünk az albérletből mert a házat el árverezik,szüleim nincsenek nagymamám egy nagyon picike házban él épp elég a hely neki és albérletre nincsen pénzem! Valaki tud segíteni? Csak ezt az oldalt találtam hátha valaki válaszol,kölcsönt gyes-re nem kapok! Előre is köszönöm ha valaki válaszol!2009. jan. 20. 15:32
1/7 anonim 

válasza:

Nincs anyaotthon a közelben? Nem vagyok jártas ebben a témában, de hátha ők tudnak valamit segíteni, vagy ajánlani. Védőnőddel nem beszéltél erről? Biztos ő is tudna valami okosat mondani! Kitartás! Minden rendbe fog jönni!
2/7 anonim 

válasza:

Keresd fel az önkormányzat szociális osztályát, illetve a védőnőtöket is megkérdezheted,hogy ő mit tud ajánlani ebben a helyzetben. Másik albérletbe nem tudsz menni?
3/7 anonim 

válasza:

sajnálom, h ilyen helyzetbe kerültél. Próbálj segítséget kéri a helyi önkormányzaton, hátha tudnak segíteni neked, és egy lakást tudnak adni ideiglenesen. Én vidéki vagyok, itt ahol lakom van szociális lakás, amiben a rászorultak, minimális összegért 1 évig lakhatnak, csak a rezsit kell fizetni rendesen.
Sok sikert és kitartást
4/7 anonim 

válasza:

nem tudom hol laksz de általába minden városba van családsegitö központ öket kesesd fel vagy még esetleg a hivatalt hátha tudnak neked adni egy idéglenes szállást vigyáz a picire sok sikert kivánot a közeljövöbe
5/7 anonim 

válasza:

Nálatok nincs véletlen fiatal házasok otthona? Oda beköltözhetnek egyedülálló anyák a picivel,max 5 évre,és max 40 ezerből kijön rezsi,albi, minden.Hová valósi vagy amúgy?
6/7 anonim 

válasza:

Szia!
Nagyon sajnálom ami veletek történt! Az illetékes önkormányzatnál próbáltál segítséget kérni, hátha tudnak ideiglenes albérletet biztosítani? Férjed szülei nem tudnak segíteni, vagy egyedülálló vagy?
7/7 anonim 

válasza:

Mindenképpen SEGÍTSÉGET KELL KÉRNED!!! Családsegítő, önkormányzat, védőnők! Az anyaotthon is megoldás, annyira nem szörnyű, mint amilyennek hangzik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!