Le vagyunk maradva? Kisfiam 9 honapos, még nem mászik, és a lábacskái is még gyengék, még nem áll, ulni már szépen tud, de maga még nem tud felulni. Ti babátok mit tud ennyi idosen? Aggodnom kéne?
Szia!
Igaz az én babám csak 8 hónapos, de az enyém se mászik, sőt kúszni is csak ritkán és hátrafelé!
Minden baba másképpen fejlődik, ne izgulj, nincs semmiről lemaradva, ha a védőnő és a gyermekorvos nem mond semmi rosszat akkor csak egy kicsit lustika!
Az én kislányom is ilyen kicsit később fordult vissza a hasáról a hátára és minket is a drága rokonok küldtek volna mindenféle orvoshoz, meg masszíroztatásra! Elmentem a gyerekorvoshoz és a védőnőhöz megnézték azt mondták, hogy ő ilyen nem kell izgulni nincs lemaradva!
Boldog babázást kíván 8 hónapos anyuka!
Hagyd, hadd fejlődjön a maga ütemében. Nem késik le semmiről, és nincsen miért aggódnod. A barátnőm kislánya a 10. hónapig meg se moccant (nem forgolódott, nem mászott, nem ült, nem állt), aztán utána pár hét alatt bepótolt mindent. Ma már nagy lány és nagyon okos, ügyes, semmi gondja nincsen.
Ne aggódj, a te babád is teljesen rendben van. :)
Azt nem tudom megmondani, hogy le van-e maradva, de az én fiam 9 hónaposan nem csak felült, de fel is állt ahol meg tudott kapaszkodni! Nincs elhízva véletlenül a picid, mert ez lehet oka ennek a dolognak. Most 11 hónaposak vagyunk és már egyedül megy a törpém!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!