Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adnátok újszülöttre...

Mit adnátok újszülöttre februárban?

Figyelt kérdés

Februárra várjuk a másodikat. Az első totál nyári. Szakadt rólunk a víz. Gondolom, februárban nem lesz elég neki a "nagytesó" body + rugi összeállítása.

Ti mit adnátok rá? Vagy mit adtatok (téli babák anyukái)? Milyen ruhákkal készüljek?

(Mármint nem kintre gondolom, hanem bentre, a lakásba. Nálunk nem szokott 25 fok lenni. Kb. 20-21 vagy esetleg 21,5.)

2010. dec. 11. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
az én 7 hetesen mióta hazahoztuk body+rugi szerelésben van. esetleg még rá egy pléd?
2010. dec. 11. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Bentre hosszú ujjú bady+ hosszú ujjú rugdalózó és zokni vagy mamuszka. Ha alszik természetesen pléd.

(Én ennél többet nem adtam rá.)

2010. dec. 11. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Igaz. Kb. mintha elfelejtettem volna, hogy az újszülöttek még esznek és alszanak. Tehát nem lófrálnak körbe a lakásban. Tehát nem is kell nekik vastagabb ruha, hiszen, ha alszik, úgyis betakargatom. :)

Köszi! :)

2010. dec. 11. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A fiam téli baba: hosszú ujjú body, és ujjatlan plüs rugi volt rajta itthon. A hosszú ujjú rugival nem is próbálkoztam, nekem ezek az ujjatlanok tetszettek. De a zokni eszembe sem jutott, hogy adjak rá még pluszban, csak mikor a barátnőm gyerkőcénél láttam, hogy ráhúzták a rugira... akkor meg már nem kellett.... nálunk panel 24-25 fok van napközben.
2010. dec. 11. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Szintén februari babam van :)

En mindig adtam ra zoknit es kis pamut kesztyut.

Akar hogy feloltoztettem betakargattam a kiskeze mindig lila es hideg volt.

kb 1-1.5 honapos koraig csak a frudesnel nem volt rajta kesztyu.

Nem tudom miert volt mindig olyan hideg az apro pici keze, de mara mindig jo meleg :)

Furdes utan mindig adtam ra kissapit is.

Elso babam volt es jott osztonbol, hogy mire van szuksege.

Neked masodik baba lesz biztosan sokkal jobban meg fogod oldani mint en tettem :)

2010. dec. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!