Mit adnátok újszülöttre februárban?
Februárra várjuk a másodikat. Az első totál nyári. Szakadt rólunk a víz. Gondolom, februárban nem lesz elég neki a "nagytesó" body + rugi összeállítása.
Ti mit adnátok rá? Vagy mit adtatok (téli babák anyukái)? Milyen ruhákkal készüljek?
(Mármint nem kintre gondolom, hanem bentre, a lakásba. Nálunk nem szokott 25 fok lenni. Kb. 20-21 vagy esetleg 21,5.)
Bentre hosszú ujjú bady+ hosszú ujjú rugdalózó és zokni vagy mamuszka. Ha alszik természetesen pléd.
(Én ennél többet nem adtam rá.)
Igaz. Kb. mintha elfelejtettem volna, hogy az újszülöttek még esznek és alszanak. Tehát nem lófrálnak körbe a lakásban. Tehát nem is kell nekik vastagabb ruha, hiszen, ha alszik, úgyis betakargatom. :)
Köszi! :)
Szia.
Szintén februari babam van :)
En mindig adtam ra zoknit es kis pamut kesztyut.
Akar hogy feloltoztettem betakargattam a kiskeze mindig lila es hideg volt.
kb 1-1.5 honapos koraig csak a frudesnel nem volt rajta kesztyu.
Nem tudom miert volt mindig olyan hideg az apro pici keze, de mara mindig jo meleg :)
Furdes utan mindig adtam ra kissapit is.
Elso babam volt es jott osztonbol, hogy mire van szuksege.
Neked masodik baba lesz biztosan sokkal jobban meg fogod oldani mint en tettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!