4,5 hónapos kislányom 70 cm. Nagyon hosszúak vagyunk?

nagy ese´ly arra,hogy magas lessz.
Adjad rendesen a csontjaira a vitamint..
Nekem az 1 éves la´nyom 71cm....

Szia!
Szerintem ez genetika. Az én lányom 8,5 hónapos és két hete volt 71,5 cm. De nem hinném hogy a te babád túlságosan hosszú lenne, mert gondolom arányos a kis teste. Ha meg ti is magasak vagytok akkor ugye ez várható volt. És szerintem a születési hossza is számít. Az én lányom 56 cm-el született.

Szia! Az én lányom 53 cm-vel született és most 5 hósan 69 cm. A védőnő azt mondta, hogy nem lesz kicsi, szép magas lesz. Eddig minden hónapban 3-4 cm-t nőtt most decemberben 5 cm-t. Azt hittem rosszul láttok, így a 68-as rucikat csak pár hétig tudtuk használni. Úgy nő mint a dudva!
Különben tényleg genetika párom 185 cm én 175 cm vagyok.
Különben az én lányom sem vékony, teljesen arányos formás baba a hosszához képest. Szóval szerintem tényleg nincsen baj. Ők szép magas lányok lesznek!

Sztem is változó, vanna időszakaik, amikor többet, máskor meg kevesebbet nőnek.
Az én kislányom 53 cm volt születéskor, de a feje el volt picit deformálódva, ezért itthon már kevesebbet mértünk. Most 11 hetes, és 62 cm! Csak örülök, ha az apjára ütött, és szép magas lesz, de sztem erre még nem nagyon lehet alapozni.
Persze, ha mindketten magasak vagytok, több az esélye... Bár ki tudja, h kitől, mit örököl a gyerek (pláne hét generációra visszavezetve).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!