3 napja éjfélkor és hajnali négykor is kéri a cicit 7,5
hós kislányom, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
8-kor cici, 9,30-kor gyümi, 11-kor cici, 2-kor főzelék, 5-kor cici, fürcsi után 7,15-kor tejpép, és ezek mellett napi fél liter édeskömény tea. Gondoltam rá, hogy fel kellene cserélni a főzeléket és a tejpépet. SOS
2010. dec. 10. 09:07
1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és eddig csak hajnali 4-kor cicilt.
2010. dec. 10. 09:08
2/8 anonim válasza:
Szia.
Szerintem, ha nem eszik sokat éjfélkor, illetve mindig pontosan ekkor ébred, akkor csak egy rossz szokás van kialakulóban. Igazából ha megvan a napközbeni kalóriaadagja, akkor nem kellene felébrednie. Nem tudom, hogy a főzeléket komplettálod- e már husival.
2010. dec. 10. 09:19
3/8 anonim válasza:
Mire akarod cserélni a főzelékeket és a tejpépet? Nem értem. Szerintem jó az étrendje a babádnak. Az én kislányom is ennyi idős, de én még nem tudtam teljesen kiváltani egy szoptatást sem. Tehát ha kap gyümit vagy főzeléket, utánna még cicit is kap. (Igaz nálunk nehézkesen megy a hozzátáplálás, mert elég finnyás a kisasszony, mindig csak szopizna.)
Talán este még meg kéne szoptatnod 9 körül, akkor lehet kibírná vele reggelig.
2010. dec. 10. 09:22
4/8 A kérdező kommentje:
A főzeléket természetesen husival készítem és azt szeretném megcserélni a tejpéppel, hogy éjszakára maradjon a főzelék. Egyébként ő már fél 8-kor alszik, így este 9-kor már nem tudom megszoptatni.
2010. dec. 10. 09:26
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet éjszakára hagyni a főzeléket! Gondolj bele, te sem eszel este már nehezebb kajákat, estére szerintem mindenképp fehérjebevitel kell a babának, hogy nyugodtan tudjon aludni.
2010. dec. 10. 09:32
6/8 anonim válasza:
Szia.
Ha fürdés előtt is próbálnál neki adni egy kis főzeléket? Nekünk ezt tanácsolta a védőnő.
2010. dec. 10. 09:32
7/8 anonim válasza:
A mi babánk 5 hónapos koráig végigaludta az éjszakát, aztán elkezdett 11-kor meg 3-4 között ébredezni. Minden trükköt bevetettem hogy legalább egyre redukáljam (néha többször is ébredt), de nem segített. Egyszer csak 9,5-10 hónaposan elkezdtük a fürdést kitolni és végigaludja azóta az éjsuzaí
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!