Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Www. Libero.hu weboldalon...

Www. Libero.hu weboldalon regisztráltak? Küldtetek már be vonalkódot a pelusról?

Figyelt kérdés

Hány pontot kapsz 1vonalkódért?

Egyszerre többet is be lehet küldeni?

És csak ajánlva lehet feladni?

Tapasztalatok?

2010. dec. 9. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
A különböző méretű peluscsomagok vonalkódjai különböző pontot érnek (az oldalon megtalálod, melyik mennyit), beküldhetsz többet is persze, és magad miatt érdemes ajánlva, nehogy kitalálják, hogy a posta elkeverte. Nekem egyébként rossz a tapasztalatom velük kapcsolatban. 24 pontom volt, 14-ért volt 1000 Ft-os kupon meghirdetve. Rákattintottam, és azt írta ki, nincs elég pontom, hogy megvegyem. Miért nem azt írták, hogy elfogyott? Hívogattam az ügyfélszolgálatot, ahol fél napon keresztül nem vette fel senki, úgyhogy azóta nem küldök be nekik semmit sem.
2010. dec. 9. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Első jól írta, különböző méretű és csomagolású pelusok más-más pontértékűek, itt tudod ellenőrinzni:

[link]

Én 8-10-et szoktam összegyűjteni, úgy küldöm be ajánlva, természetesen, hogy el ne vesszen. Elég sokára számolják el, én a legutolsó beküldés után három-négy hétre kaptam meg a pontokat. Eddig két ajándékot rendeltem már és mindkettőt rendben megkaptam.

2010. dec. 9. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
én akkor küldöm be,amikor összejött a kinézett ajándékra,így csak egyszer van postaköltség.én már kaptam csőrös itatót,kerekítő könyvet és múlt héten a farmos kirakót.a megapack vonalkódja négy pontot ér,az úszó pelenka kódja egyet.ezt a kettőt tudom csak,mert csak ezeket veszem,de a vonalkód ellenőrzővel le tudod ellenőrizni
2010. dec. 9. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:

a megapack nem négy, csak három pontot ér. A giant pack ér 4 pontot:)

Én is akkor szoktam beküldeni, amikor mindenre összejön a pont, amit kinéztem.

2010. dec. 9. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó,giant pack a pampersnél van,megapack a legnagyobb csomag a liberónál és az bizony négy pontot ér.amiben 84-88 darab van mérettől függően
2010. dec. 10. 06:25
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

ez a a megapack,ez négy pontot ér.én mindig ezt veszem a dm-ben,és két hete küldtem be,tehát tudom,hogy négyet ér.

2010. dec. 10. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!