Lakhelyeteken is hiánycikk még a Vigantol?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 11:34
2/14 anonim válasza:
Átmenetileg felfüggeszették bizonyos gyártási tételeinek forgalmazását, ezért nem kapható.
3/14 anonim válasza:
Off: Bocsánat az offért kedves kérdező, de amíg hiánycikk, te addig mit adsz a Vigantol helyett a babádnak?
4/14 anonim válasza:
Én pesti vagyok és hónapok óta nincs nálunk...nem tudom mikor lesz de nem hiszem hogy van helyette más mert akkor rég azt adnánk ahelyett h próbálunk vigantolt szerezni :(
5/14 anonim válasza:
Nekem a dokink a Vigantol helyett a Fresenius nevű D-vitamint ajánlotta. Megvettem, de az van beleírva, hogy 3 éves kortól, ezért nem merem adni az 1 éves lányomnak. De a doki csak nem írta volna fel, ha ártana a gyereknek, vagy mégis? ...
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem is 1 éves a babóm és kb. még 1 hónapra elegendőnk még van itthon, csak tegnap próbáltak épp előttem Vigantol receptet kiváltani a gyógyszertárban és ott mondta a gyógyszertáros, hogy még mindig országszerte hiánycikk. Az anyuka meg kissé kiborult, hogy hát akkor mit adjon a pici babájának.
De akkor jobb lesz, ha én is mihamarabb iratok receptet és próbálkozom, hogy legyen, mire kell...
2010. dec. 9. 12:12
7/14 anonim válasza:
Én múlthét szombaton vettem(pont akkor érkezett)Pesten a Fogarasi úti Tesconál(a Fogarasi úti patikába).
Csütörtökön azt mondták egy másik gyógyszertárban,hogy nincs sehol.
8/14 anonim válasza:
Érdekes, hogy az mondják országszerte hiánycikk. Én 3 hete váltottam ki.
9/14 anonim válasza:
Ez nem igaz, vas megyei városban lakom, az összes patikában van azóta, hogy kirobbant az a "botrány".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!