Ha én vagyok a fiam törvényes képviselője, oda kell bejelentve lennie ahova én vagyok bejelentve?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 10:47
2/7 anonim válasza:
Igen, jó lenne, de ez attól is függ, hogy miért kérdezed?
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Más különben hogyan bizonyítanád hivatalos ügyekben, hogy a saját háztartásodban neveled? Egyébként törvény nem írja elő.
4/7 A kérdező kommentje:
Külön mentünk a gyerek apjával és ő azt szeretné hogy jelentessem ki magam a lakásából. Kérdés hogy ilyenkor a gyermekemet is ki kell e jelentenem?
2010. dec. 9. 11:00
5/7 anonim válasza:
Ha bármelyikőtöknek, tehát neked, vagy a gyermekednek tulajdonrészetek van a lakásban, akkor nem vagy köteles kijelentkezni. Ha nincs, akkor érdemes mindkettőtöknek egy helyre bejelentkezni, mert később ez hatalmas bonyodalmakat okoz pl. családipótlék, vagy ehhez hasonló hivatalos ügyekben. Tehát célszerű, igen.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 9. 11:09
7/7 anonim válasza:
ha te mashova akarsz bejelentve lenni, akkor automatikusan a babadat is be kell jelenteni. En most jelentkeztem at, mert az apja cimen nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!