Karácsonykor lesz 3 hónapos a kislányom. Milyen játékot vegyek neki?
látok neten sokat de olyan kemény műanyagból vannak.azzal nem vágja kupán magát mikor hadonászik?végül is az van ráírva hogy 3 hónapos kortól de olyan kemény az a műanyag.vagy lehet venni olyat nyugodtan ? tapasztalatok? elsö baba.
köszönöm
Ha kupán is vágják magukat, nem olyan eget verően hogy kárt tegyen magába?
De mit szolnál játszószőnyeghez?
Szerintem is jó ötlet a játszószőnyeg, vagy a habtapi is (hasra fordítva szereti nézegetni a színes ábrákat rajta). S csörgőkből lehet kapni plüssöset is (én is inkább azt kedvelem). Esetleg színes csörgős-zörgős könyvet is vehetnél. Vagy ha tudsz varrni, akkor alvósrongy is szóba jöhet, mi kinőtt body-ból és kispólóból varrtunk egyet. Ha különböző anyagokat tudsz összeválogatni, hogy minél színesebb, érdekesebb legyen, akkor azzal is nagyon jól eljátszik a baba, a miénk imádja (3,5 hós).
Ha nem saját készítésű holmin gondolkozol, akkor teszveszen, vaterán nézz körül mindenképpen, nekem most sikerült nagyon jó áron (1 Ft-ért :)) csörgőket, s nem túl drágáért játszószőnyeget!
Pont tavaly karácsonykor volt 3 hónapos a pici lányom. Mivel nekünk a nagyobb lányomtól már rengeteg babajáték volt, ezért csak egy apróságot kapott tőlünk, de azt nagyon szerette, hónapokig kedvenc játék volt.
Az IKEÁ-ban kapható kb. 10 cm átmérőjű puha (plüss anyagú de nem szőrös) labda. Cikkelyenként más színű, és ami a "legjobb", hosszú papírcsík van rajta (azt nehogy levágjátok, a mosási útmutató, ilyesmi van rajta).
Gyűrögette, nyomkodta, nyalogatta. Jó játék.
Sajnos nem tudom belinkelni, megnéztem, de a honlapon nincs rajta, viszont nemrég voltunk az IKEÁban és láttam hogy még kapható...
köszönöm a válaszokat.
vajon a habtapi akkor is érdekelné ha nagyon utál most még hason feküdni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!