Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől dagadhatott meg a szeme?

Mitől dagadhatott meg a szeme?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak tegnap óta be van dagadva a szeme. Náthás is pár napja, nem tudom, hogy emiatt lehet e a szeme megduzzadva, vagy sem. Olyan, mint amikor valakinek a sok sírástól, fáradtságtól van megduzzadva a szemhéja.
2010. dec. 8. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindkettő?

Ha csak az egyik, lehet valamilyen csípés is, akkor az elmúlik egy-két nap alatt.

Más baja nincs (panasza úgy értem?) Lennének ötleteim, de kár vaktában lövöldözni, érdemes megmutatni orvosnak.

2010. dec. 8. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, mindkét szeme. Más panasz csak a nátha, és elalvás elején köhögés.

Jaj, rossz helyre írtam, már nem baba, hanem 2.5éves:)

2010. dec. 8. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor most már duplán allergiára gyanakszom, ha orrfolyás és köhögés is van. :o(

Elsősorban poratkára gondolok (ébredéskor dagadt meg a szeme?), de lehet más is.

Érdemes utánajárni. Szegény csöppség. Ha kiderül az ok, akkor valószínűleg könnyedén kordában lehet tartani.

Minden jót Nektek!

első

2010. dec. 8. 14:46
 4/4 A kérdező kommentje:
nEM NAGYON hinném, hogy allergia, mert a családban mindenkin, még a kistesón is végigment a takonykór. De egyedül a nagy szemei duzzadtak meg.
2010. dec. 8. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!