Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teszveszes Anyukák! Milyen...

Teszveszes Anyukák! Milyen tapasztalatotok van a sima postázásról?

Figyelt kérdés
Mint vevő, én mindig ajánlott postázást kértem, mert nagyon rosszul esett volna, ha a szép ruha, amit kinéztem nem érkezett volna meg. DE most eladóként tőlem sima postázást kértek, saját felelősségre így feladtam, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2010. dec. 8. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én eladóként általában simán postázok, ha úgy kérik, de kiemelem, hogy saját felelősségre csupán. A feladásról ugye semmi bizonyítékom sincs, csak a blokkot szoktam eltenni. Eddig még nem történt semmi gubanc.
2010. dec. 8. 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Én eladóként közölném ellőre, hogy csak akkor vállalok felelősséget, ha ajánlottan kéri a csomagot.

Csak egyszer kértem simán, nem is érkezett meg a könyvem. Azóta csak ajánlottan kérek mindent.

2010. dec. 8. 13:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Mint vevő, simàn kèrek mindent, mert ha veszek 5 ruhát, a 6. Árát megspórolom a postán! Nem mindegy hogy 180 vagy 390!

Mindig ide ért minden, ha valamit nem szeretnék hogy eltűnjön, akkor elsőbbségiként kérem, az 240, de mégsem 390 mint az ajánlott!

4/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, előre...
 5/11 A kérdező kommentje:
Sokat lehetne valóban spórolni a sima postával, csak én tartok tőle, a blokk eltétele jó ötlet, bár nem bizonyíték, de a semminél több :)
2010. dec. 8. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Én mnit vevő jártam úgy, ohgy az ajálnott levél sem érkezett meg. Az laadó adott egx ragszámot.. de nme volt jó. Szóval ennek ellenére én ajánlottan jobban szertem a dolgokat. Van lehetőség reklamálni ha mnidkét fél becseületes.
2010. dec. 8. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem vásárlóként és eladóként is mindig célbaért minden sima postával. Pedig nagyon sok adásvételem volt már.
2010. dec. 8. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én ha veszek,sima elsöbbségivel kérem.Eddig még nem volt gond,ha eladok,és nagyobb értéküt kérnek simán,a cimzett nevére kérek számlát,igy neki tudom bizonyitani,ha eltünne.
2010. dec. 8. 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Nagyon sok adásvételem volt már. Ezidő alatt amit én adtam fel simán (mert úgy kérték) eddig mindig megkapták.

Nekem 2szer nem érkezett meg amit vártam simán. De annyira nem volt nagy értékű vmi inkább csak eszmeileg :) (egy nagyon régóta keresett kispóló pl).

2010. dec. 8. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Mint vevő, mindig mindent ajánlottan kérek, mert az a 215 ft plusz nem egy nagy költség, főleg ha a megnyert termék tényleg jó és szép meg minden.

Mint eladó, ajánlottan postázok. A legtöbb aukciómnál ki is írtam, hogy ajánlottan küldök. Viszont mindig akad 1-2 ügyfél, aki simán kéri. Megírom nekik, hogy csak és kizárólag a saját felelősségükre! Volt pár olyan emberke, aki sima postánál megkért, hogy kérjek a postán számlát az ő nevükre, így magamat le tudom védeni. A postás nőci meg hülyének nézett... Na, mindegy.

Nemrég adtam fel simán egy cuccot, a vevő 2 hét után reklamált, hogy hol a termék. Én feladtam, de ugye bizonyítani nem tudtam. Másnap pedig jelentkezett a vevő, hogy megkapta a terméket, a posta ült rajta 2.5 hétig...

Összegezve, eddig egy termékem sem keveredett el, ha simán küldtem, de én tényleg az ajánlott küldést találom a legbiztonságosabbnak. Persze, még így is ért baleset, szétszakították a postán a csomagolást, tettek rá elnézést kérő cimkét, szerencsére az árunak nem lett baja.

2010. dec. 8. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!