A 8 hónapos babám 5 napja kap antibiotikumot, de csak ma adtam neki először bélflóra védőt. Szerintetek mi baja lehet?
Nem hiszem, hogy azért sír, mert nem kapott bélflóra védőt. Régen mi sem kaptunk, sokan ma sem adnak a babának, gyereknek, ill. ők maguk sem szednek, de ez azért nem jár fájdalommal.
Azért jó ez a szer, mert pótolja az antibiotikum által elpusztított baktériumokat, amik nélkül emésztési problémája lehet a babának, de fájdalommal azért nem jár. Nekünk sem mondta a doki. Nem is vettem észre semmit a babám székletén. Akkor vettem és kezdtem adni, amikor befejeztük az antibiotikumos kezelést. Semmi fájdalmas panaszt nem tapasztaltam addig sem, amíg adni kezdtem.
Ez valami más miatt lehet szerintem.
Jobbulást!
Ne aggódj, a babád biztos, hogy nem azért sírt mert nem adtál neki bélflóravédőt! A bélflóra rendbejön magától is 1-2 nap után (főleg ha még szopik a kicsi).
Lehet, hogy eldugult az orra, vagy fájt a torka, vagy fáradt volt + rossz közérzete a betegség miatt. Ők csak sírással tudják kifejezni ha gondjuk van, az nem biztos, hogy fájdalmai vannak. Az én lányom (7,5 hós) köhögött és ahogy felköhögte a váladékot attól ordított mindig. A betegség első 3 napja kínlódás volt nappal és éjjel egyaránt. Aztán utánna már helyreállt minden! Ne aggódj! Jobbulást a picinek!
2gyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!