Erős szagú vizelet mitől lehet?
Én úgy tudom, hogy 5 dl folyadék nem a legideálisabb mennyiség egy 14 hónaposnak. Ennél kicsivel többet kéne innia, a babáknak és az ilyen kicsi gyerekeknek amúgy is több folyadékra van szükségük, mint a felnőtteknek (arányosan).
És az sem mindegy, miket iszik. Mert ha gyümölcsleveket, vagy teát, az is savasítja a vizeletet és büdi lesz.
Hát sejtettem, hogy savas dolgokat iszik többnyire... :( A babatej nagyrésze szénhidrát, ami ugye szintén savasít... A víz lenne a legjobb, de hát egy picit elrontottad, mikor úgymond megszokta a tea ízét.
Ennek ellenére még mindig teát akarsz neki adni... :( Te tudod...
Amit tehetsz, talán az, hogy veszel Szentkirályi szénsavmentes ásványvizet (ez az egyetlen bolti ásványvíz, ami nem savasítja a vizeletet) és minimális granulátumos teát teszel bele (jó lesz a Hipp is), hogy ne legyen ihatatlan a babádnak, mivel ugye már ragaszkodik az édes ízekhez. És ebből kéne meginnia kb. 8-9 decit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!