Tv-t vagy szintetizátort hozzon a Jézuska 27hósnak?
A szintit azért gondoltam mert imádja a zenét, és a barátnőjének van és amikor átmegyünk az az első hogy azt bekapcsolja.
A tv-t meg azért mert igazándiból csak hallgatja játék közben, de olyan mint én lételeme hogy szóljon.Ennek az az eredménye hogy de. már az összes játék a szobánkba van, mert csak ott van tv.Ezért gondoltam rá hogy legyen az ő szobájában egy sajátja.
Így viszont képtelen vagyok dönteni.
Én személy szerint ellene vagyok, hogy egy gyerekszobába a tv nem való. Én nem engedem sokat a tv előtt ülni a gyerekeket amúgy sem. A szobájukba meg végképp nem tennék.
De ezt neked kell tudnod.
szia,
szerintem a tv még ráér a kicsinek :) nem vagyok ellene, de talán még korai lenne. a szinti viszont nagyon jó ötlet, főleg, ha szereti is!! lehet, hogy annak jobban örülne!!
Ági
Szintetiza´tort.A lányom szobájában van egy kis tv.A nyáron vettük,hátha akkor egyedül is elaludt volna.Már mindent próbáltunk,de nem hajlandó csak velem.....
Na mindegy.Annyiból jó,hogy este fürdés után még öcsit nyugodtan lefektetem addíg ö nézi a mesét a szobájában és utána megy aludni.
Végül is lehet a tv is,de szerintem a szintinek több hasznát veszi.Pláne ha tetszik is neki.A lányom 3 éves lesz januárban.
Tv-t szerintem se. Egyébként a játékait szerintem akkor is kihordaná a másik szobába, mert inkább a te közelségedre vágyik, nem pedig a tv-re.
A hangszer jobb, bár nem tudom, mennyire komoly szintire gondoltatok, szerintem abból is olyat, aminek nem árt, ha néha odacsap.
Egy gyereknek nem értem miért kell a szobájába tv?!
Egy ismerősünk kislánya már 2 évesen kapott tv-t és dvd lejátszót és el sem lehet szakítani a tv-től, állandóan azt nézi, már 5 éves. Igaz, hogy a szüleit ez nem érdekli és beszélni sem tud rendesen, de az már más kérdés!
Tehát a tv-el ráér még bőven, de a szintetizátor nagyon jó ötlet!
A tv miatt van a mi szobánkba, nem miattam mert én 80%-ban a konyhában vagyok. :S
Ez az hogy nem nézi csak hallgatja, és közben játszik mellette.
A tv kikapcsolása meg esélytelen!Bekapcsolja ő azt magának, hiába a gyerekzár meg a magasra tett távirányító.
De úgy tűnik hogy inkább a szinti lesz mert most láttam olcsón casiot.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!