9 hónaposom kikészít. Ordít ha elmegyek töle. Mintha nyúznák. Mit tegyek vele? Hagyjam? De borzalmas.
Nem vihetem mindenhová magammal.
A lányommal nem volt ennyi "problémám".
Fáradt is vagyok,hónapok óta nem alszom.....Segítségem nincsen.Kész vagyok.Amúgy is mára összejöttek a dolgaim.Most lerakom öt aludni,tudom,hogy fáradt.De 1,5 hete ezt csinálja.
Szeparációs szorongás!
Ezen az oldalon ha beírod a keresőbe ezt a szót nagyon sokminden le van írva róla!
Ne hagyd sírni,ne hagyd magára,ilyenkor döbbenek rá,hogy ő és anya nem eggyek!
Nem tudok vele aludni.Van egy 3 éves lányom és mindég valamelyikük fennt van,vagy csak megébred......
A nagyikra nem is tudnám hagyni,mert eggyik nagyi 1000km re van a másik 65 re.. :(
Remélem hamar túl leszünk ezen,mert nehezen bírom már.Nagyon szeretem öket,de kezdek egyre türelmetlenebb lenni......
Autóshordozó...Már régen kinötte.Hordozókendö.A hátam leszakad vele.Na meg megsem marad benne.Pici korától ordított benne.Bele sem tudtam tenni.Babakocsiban addíg marad amíg megy a feneke alatt.Na meg amíg muszály voltam a havat eltolni.
Àllni akar,lépegetni és persze mászni.Ebben csak az a gond,hogy a konyhánk nagyon hideg.A szobákban kájhavan a konyhában gásmelegítö.Jövöre csináltatjuk meg a központi fütést.Az etetöszékböl majdnem kifejelt.Szóval kilöve,hogy addíg ott üljön,mert egy percig sincsen nyugton.
Most éjjel szintén nem aludtunk.5x fennt volt,1/2 6 tól pedig nem akar aludni.Már a lányom is fennt van.
Amíg a szobában vagyok semmi gond.Ha kimegyek és észreveszi neki az ordítás.De ami a torkán kifér.Persze én sem hagyom sírni.Nem is hagytam soa a lányomat sem.
Csakez már kikészít.A lányom is csinálta ezt,de nem ilyen szinten.Majd lesz valahogy.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!