18 hónapos babátok méreteit megadnátok? Akik most voltak státuszvizsgálaton, vagy pontosan meg tudják mondani, hogy annyi idősen mekkora volt! Magasság, súly. Kislány vagy kisfiú.
Dehogy kicsi a súlya.Átlagos!!!Az én lányom is 10 kg volt 18 hónaposan,csak 8 cm-rel kisebb.
Megnyugtatásképp megírom hogy az egyik ismerősöm kisfia 2 évesen még nincs 10 kg.Már kivizsgáltatták mindenhol,kutya baja.Nagyon eleven gyerkőc.
Újabban azt veszem észre,hogy már az számít jónak,ha dagi egy baba,gyerkőc.Sokan dicsekednek is vele,hogy ja az én gyerekem már x hónaposan ennyi meg ennyi kiló volt.Én sosem foglalkoztam vele.Addig míg gyarapodik a súlya nincs gond.
Köszönöm.
Csak nálunk feltűnő. :( Én is mindig duci babára vágytam én is az voltam. No meg mindig mindenki a súlya miatt szekál...vékonyka, pedig van pocakja, pofija is.
A vele egykorúakhoz mindig berogyaszt, ha a szemükbe akar nézni...kicsit rossz neki is gondolom, mert páran félnek tőle a mérete miatt.
Az apukája kosaras :) hosszú lábúak mindketten. Én csak 165 vagyok.
fiu, 11kg és 86.5cm
a kisebbik fiam féléves és 70cm 7.4kg- rá meg mindenki azt mondja, hogy kis dagadék. Már tökre kiakadok rajta, mert egyáltalán nincs egy hurkája sem- és egyáltalán mégcsak husinak sem mondhatnánk- és mégis sokan ledagizzák, kövérkézik, hogy huuuuu mekkora??? nemértem. Én utálom ezt. Persze nem foglalkoztat én tudom milyen testalkat, de amikor elkezdegetik mondani... nagylevegő.... mosoly.
:-)
utolsó vagyok
A te babád tökéletes sztem!
Pont ma voltunk. :D
81 cm, 10720 gr, 43 a feje, 45,5 a mellkasa. Lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!