3,5 hónapos anyatejes a kisfiam. Naponta, kétnaponta kakil, ebből minden 2-3. teljes generállal végződik mostanában. Én vagyok ennyire béna, vagy más is szokott így járni?
Ne aggodj én is jártam már így és nem is egyszer:-)
Nekünk a Pampers valt be,mert annak a gumirozott a dereka és jól "szigetel".A Libero is jó.Estleg próbalj meg egyel nagyobbat venni,hátha az a gond,hogy annyi anyag megy bele,hogy nem bítja a kiképzést.Sok sikert!
Már szinte minden valamire való pelust kipróbáltunk. Akkor most jönnnek a semmire sem valók?! :-)
Ma délelőtt pont kézben volt amikor kakilt. Mire a pelenkázóra került annyira kifolyt, hogy az én pulcsim is kakás lett. Be kellett vetni a zuhanyt is, de sajnos azt nem szereti, és eladja közben az egész házat.
Még jó, hogy nem kakil naponta többször!
Szia! Az én lányom most 5 hós és annak idején ö is csak 3-4 naponta kakilt, de akkor fürdés volt mert még a hónalja is úszott és hát én is öltözhettem, mert rám is jutott belőle.
Nekünk a penny-s semmit mondó márka vált be, de nagyon! Egész éjszakát kibirja és még soha nem folyt ki belőle semmi!
Szia az en fiam 5 es fel honapos es szinte minden nap van egy teljes general!
Mar minden pelust kiprobaltunk ,tok mindegy olyan erovel nyom a dragam hogy szetrobbantja a pelust :o)
Nekem az valt be hogy eves utan kakil akkor szepen megfogom a hona alatt a labacskajaval terdel az en combomon beszeletunk nagyokat nevetunk es kozben troty ha nem er semmi hatul a pelushoz akkor van esely hogy benne marad de ha epp a hasan van akkor a combjan folyik ha meg pont olben van es a feneke alatt van a kezem akkor tuti hogy nyakig kakis lesz a draga ha hatan fekszik neha sikerul meguszni de nallunk ez a fogas jott be!
Utolsó vagyok.Elsőnek: Mekkora a babád?Van nekem egy bontalan csomagom...
Bocs,mindenkitől az off-ért.
Akkor lehet, hogy mégsem vagyok annyira béna ha más is gyakran jár így. :-) Félre ne értsetek, nem kárörömből írom! Pisi ügyben nincs gond, az soha nem folyik ki.
Boldog babázást kívánok mindenkinek, és köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!