Minden baba jót alszik a friss levegőn?
Figyelt kérdés
Az enyém (4,5 hónapos) max. félórát, utána nem tudom visszaaltatni. Ezzel szemben az ágyában másfél-két órát alszik egyhuzamban - ott nincs repülő, ugató kutya, szirénázó mentő, Family Frost-os autó, hangoskodó szomszéd...2010. dec. 7. 15:25
1/7 anonim válasza:
Hát az én babám meg pont forditva kinn a levegőn képes 3 órát is aludni,otthon meg jó ha fél órát alszik egyhuzamban
2/7 anonim válasza:
4,5 hónaposan már az enyém is kevesebbet aludt kint, de addig szintén 2-3 órákat - télen is, tavaly decemberben született.
Most már régóta csak 1x alszik, ha itthon vagyunk, akkor az ágyában, ha nagyszülőknél stb. akkor az erkélyen, kocsiban.
3/7 anonim válasza:
én babám5hós lesz,mikor megszületett nagyon jókat aludt kint,viszont 1-2hónapja max fél órát alszik cak kint,viszont bent ő is jó nagyokat tud aludi,ugyanúgy mint a tied:)
4/7 anonim válasza:
Az én kisfiam pár hetes korától kezdve nagyon jól alszik kint, már 1 éves.
5/7 A kérdező kommentje:
Most már eljutottam oda, hogy nem altatom kint, inkább amíg ébren van, addig viszem el sétálni, utána pedig bent nagyon jókat alszik.
2010. dec. 7. 17:05
6/7 anonim válasza:
Az enyém soha nem aludt el kint. Mindig is jobban érdekelte a kintlét annál, hogy elaludjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!